09.03.2024-15:50 (Son Güncelleme:09.03.2024-15:50)


1

Survivor'ın bu sezonuna aldığı cezalarla damga vuran iddialı isimlerden biri olan Yunus Emre bu defa önce Berna ile sonra da Hakan ile ettiği kavgayla gündeme geldi.



2

Konseye taşınan o anlar fragmana damga vurdu. Acun Ilıcalı'nın sözlerinden sonra Yunus Emre'nin konseyi terk etmesi 'Diskalifiye mi oluyor?' sorularını akıllara getirdi.



3

Survivor tarihinin en çok ceza alan yarışmacısı olarak bilinen Yunus Emre bu defa hem Berna ile hem de Hakan ile kavgaya tutuştu. İki yarışmacı ile burun buruna gelen Yunus Emre hakkında Acun Ilıcalı'nın sözleri dikkat çekti.



4

Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanacak bölümünde oyun esnasında Yunus Emre önce Berna ile sonra da Hakan ile kavga ediyor.



5

Sonrasında ise Yunus Emre, konseyde Acun Ilıcalı'nın "Bu yarışmada eğer kurallara uymuyorsanız sonucuna katlanırsınız" demesinin ardından yayını bırakıp gidiyor.



6

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da tansiyon hiçbir bölüm düşmüyor. Yarışmanın bugün yayınlanacak bölümünde dokunulmazlık için karşı karşıya gelen yarışmacılardan Yunus Emre peş peşe tartışmalara dahil olunca Acun Ilıcalı'nın devreye girdiği görülüyor.



7

Oyun esnasında tartışan yarışmacılar sinirlerine hakim olamazken Berna, "Sen kime diyorsun ya?" diyerek Yunus Emre'nin üstüne yürüyor. İkilinin yüz yüze geldiği anlarda fiziksel bir temas olmasını engellemeye çalışan Hakan araya girince gerilim iyice artıyor. Yunus Emre, Hakan'ı "Çekil şuradan çekil" diye uyarınca Hakan da "Bak benimle doğru konuş" diyerek sinirleniyor. Tansiyonun yükseldiği anlarda araya yarışmacılar giriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr