09.03.2024-15:21 (Son Güncelleme:09.03.2024-15:21)


1

Yalı Çapkını dizisi yeni bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Reytinglerde büyük başarılar elde eden dizinin başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir paylaşırken, Yalı Çapkını'nda tansiyon hiç düşmüyor.



2

Orhan'ın hapisten çıkması için elinden geleni yapan Seyran, Ferit ve ailesi için büyük bir fedakarlık sergiledi. Seyran'ın Ferit için yaptıkları sosyal medyayı salladı.



3

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Emre Altuğ'un başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını'nın yayınlanan son bölümünde Seyran'ın Akın'la gitmesi Ferit'in sinir krizi geçirmesine neden oldu.



4

Suna, kendisiyle dertleşen Ferit'e "Seyran'ın mutsuz olacağını bile bile ondan vazgeçmeyecek misin?" diye sordu. Ferit de "Seyran bensiz mutlu olamaz Suna. Beni sevmese o kadar şey olurken yanımda olur muydu? Hep benimleydi" dedi.



5

Eve dönen Seyran, babasının boşanma evraklarını uzatması ile büyük bir şaşkınlık yaşadı. Ferit'in sözlerini düşünen Seyran, babasının "Sen böyle yapınca beni korkutuyorsun" demesiyle belgeleri imzaladı. Ardından da "Bana güvenmeniz için daha ne yapmam lazım baba? Ne istiyorsunuz benden?" deyip odasına geçti.



6

Oğlu ile görüntülü olarak konuşan Halis, Orhan'ın "Size hakkımı helal etmiyorum" demesiyle vicdan azabı duydu. Halis Ağa, "Latif tüm servetim feda olsun. Mağaza işi çözülecek, Orhan hapisten çıkacak" dedi.



7

Korhanların dükkanlarının kurşunlandığını öğrenen Seyran ise Ökkeş Ağa ile konuşmaya gitti. Ökkeş'in Orhan'ı öldürteceğini duyunca korkan Seyran, "Size güvenmiyorum, siz çok tehlikelisiniz" dedi. Bunun üzerine Ökkeş Ağa da "Eğer yarın ben Orhan'ı çıkartırsam sen dediğimi yapacak mısın?" dedi. Bu teklifi kabul eden Seyran da mekandan çıkarken Akın'a "Dayının bunları neden yaptığını öğren" dedi.



8

Bunun üzerine dayısının yanına giden Akın ise dayısı Ökkeş'in "Bu Korhan ailesi sadece bana kötülük etmedi. Annenin de bu hale gelmesine sebep oldular" sözleriyle şoke oldu. Gece Orhan'ı hapiste ziyaret eden Ökkeş Ağa ise "Benim gücüm kuvvetim babandan daha çok. Yarın buradan çıkacaksın ama bunun bir bedeli var. Benim dediklerimi yapıp beni mutlu edeceksin. Bana yamuk yaparsan canınla ödersin" dedi. Orhan'ın kendisine "Ne isterseniz yaparım" demesiyle niyetini açık eden Ökkeş, "Halis Korhan'a ihanet edeceksin. Onun yerine sen geçip her şeyi sen yöneteceksin. Günün sonunda hesabı bana vereceksin" dedi. Orhan'ın çıkışı tüm aileyi mutlu ederken; Seyran Ökkeş Ağa'nın şartını kabul edip Akın ile evlenmeyi kabul etti. Orhan özgürlüğüne kavuşurken; Seyran ile Akın da sözlendi. Seyran'ın Ferit için yaptığı fedakarlık geceye damga vurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr