Survivor yokluk adası kaldırıldı mı, artık olmayacak mı?

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen programlarından olan Survivor'da büyük finale yaklaşılırken hem izleyiciler hem de yarışmacılar için büyük müjde verildi. Yokluk adasıyla alakalı alınan önemli karar ne? İşte detaylar...

03.05.2022-19:59 - (Son Güncelleme: 03.05.2022-19:59) Survivor yokluk adası kaldırıldı mı, artık olmayacak mı?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor All Star 2022 hız kesmeden seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

Programın 2 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan bölümünde haftanın son dokunulmazlık oyunu da oynandı.

Çetin bir mücadele verilen oyunda mavi takım hem kadınlarda hem de erkeklerde kırmızı takıma üstünlük sağlayıp dokunulmazlığı göğüsledi.

Dokunulmazlığı kazanan mavi takım aynı zamanda muhteşem ödülün de sahibi olup özel bir jetle Dominik Las Terrenas'a gitti.

Mücadeleden mağlubiyetle ayrılan kırmızı takım ise arkadaşlarından birini potaya koymak zorunda kaldı.

Acun Ilıcalı Bayram Müjdesi Verdi

Eleme adayının belli olacağı konseyde Acun Ilıcalı her iki takımı da sevindiren bir açıklama yaptı.

'Bunun artık kazanını kaybedeni olmaz'' diyen Acun Ilıcalı, her iki takıma da Bayram hediyesi vermiş oldu.

Ilıcalı, iki takımın iki gün süre boyunca villada kalacağını söyledikten sonra yokluk adasıyla ilgili süpriz gelişmeyi de açıkladı.

Yokluk Adası Kalktı

"Arkadaşlar bundan sonra yokluk adası yok'' diyerek Survivorda yarışan her iki takım yarışmacılarına da müjdeyi veren Acun Ilıcalı'nın bu açıklamasından sonra yarışmacılar büyük bir sevinç yaşadı.

En çok sevinen ve sevinç çığlıklarını durduramayan yarışmacılardan biri de en çok yokluk adasına gidenlerden bir tanesi olan Evrim Keklik oldu.

Evrim Keklik duygularını şu şekilde açıkladı: 'Bu benim bu zamana kadar aldığım en güzel bayram müjdesiydi. Ama ben Survivor'u o kadar çok seviyorum ki inanın yokluğu da sevmiştim. Çünkü ne kadar çok oraya gidersem o kadar daha güçlü geri dönüyorum. Bu biraz beni ilgilendiriyordu. Çok güzel oldu teşekkürler.''

Acun Ilıcalı ise Evrim'in bu konuşmasının ardından esprili bir ifadeyle, 'Evrim'in adasını değiştirdik diyebiliriz.'' yanıtını verdi.

Bol Bol Uçacaksınız

Takımlara artık ekstra engeller yüklenmeyeceğini belirten Acun Ilıcalı yarışmacıların bundan sonra sadece şampiyonluğa konsantre olmalarını istediğini söyledi.

Açıklamalarına devam eden Ilıcalı, ''Survivor'un gördüğü en yüksek seviyede ödüller adım adım sizin olacak. Bol bol uçacaksınız.'' dedikten sonra, Yunan yarışmacılarla olan ortak oyunların da başlayacağını sözlerine ekledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal