Masumlar Apartmanı Hikmet Baba ölüyor mu? Hikmet Baba ölecek mi? Metin Coşkun diziden ayrılacak mı?

TRT 1 ekranlarının çok sevilen dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı'nda sona yaklaşılıyor. Geçen hafta 68. bölümüyle ekranlarda yer alan dizinin finaline son 4 bölüm kalmıştı. 69'uncu bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından Hikmet'in yerde hareketsiz yatışı dizi hayranlarını endişelendirdi. Bunun üzerine birçok kişi 'Masumlar Apartmanı Hikmet Baba ölüyor mu? Hikmet Baba ölecek mi?' sorularına yanıt arıyor. Metin Coşkun'un diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu.

03.05.2022-18:22 - (Son Güncelleme: 03.05.2022-18:22) Masumlar Apartmanı Hikmet Baba ölüyor mu? Hikmet Baba ölecek mi? Metin Coşkun diziden ayrılacak mı?

TRT 1 ekranların büyük bir kitle tarafından takip edilen Masumlar Apartmanı dizisinde son yaklaşılıyor. Geçen hafta ekranlara gelen 68'inci bölümün ardından bir sonraki bölüm heyecanla bekleniyor. Bu hafta Ramazan Bayramı dolayısıyla ekranlarda yer almayacak dizi gelecek hafta Salı günü kaldığı yerden devam edecek.

Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Aslıhan Gürbüz'ün yer aldığı Masumlar Apartmanı finaline son 3 bölüm kaldı. Geçen hafta yayınlanan bölümün ardından beklenen 69'uncu bölüm fragmanının gelişiyle akıllarda soru işaretleri oluştu. Yayınlanan fragman, Gülben'in kızı Masal'ı kucağına almasıyla başlıyor. Daha sonra tüm aile bir araya toplanıyor.

Masumlar Apartmanı 69. bölüm fragmanı

Birlikte pikniğe giden tüm apartman sakinlerinin yanı sıra Safiye'nin güler yüzlü olması ve piknikte sergilediği rahat tavırları dikkatleri çekerken Hikmet'in ailesine verdiği öğütler de bir o kadar dikkatleri çekti.

Tüm bunların ardından beklenmeyen bir olay yaşandı. Kızları ile birlikte sandala binen ve günün tadını çıkaran Hikmet, uzanmış olduğu ağaç gölgesinde fenalaşması üzerine onu öylece yerde hareketsiz olarak gören Gülben ve Safiye gözyaşlarına boğuldu.

Masumlar Apartmanı Hikmet Baba ölüyor mu?

Bu fragmanın ardından ise dizi hayranları Hikmet'in ölüp ölmeyeceğini merak etmeye başladı. Peki, Hikmet Baba ölecek mi? Metin Coşkun diziden ayrılıyor mu? Tüm bu merak edilen soruların cevapları bir dahaki hafta, 10 Mayıs Salı günü Masumlar Apartmanı'nda...

Hikmet Baba ölecek mi?

Masumlar Apartmanı 68'inci bölümde neler oldu?

Apartmanda yaşayanların çöp daireyi öğrenmesiyle Safiye ile Gülben’in yıllarca korktukları kabus gerçekleşmiş oldu. Safiye, kimsenin yüzüne bakamaz ve kaçar gider. Perişan halde olan Safiye ile konuşmaya çalışsan Naci ona ulaşamayınca, son çare olarak doktordan yardım istemiştir.

Gülben ise çöp dairenin herkes tarafından öğrenilmesinden sonra utançtan kahrolurken beklenmedik bir kişi tarafından gelen destekle ayağa kalktı.

Masumlar Apartmanı 68. bölüm

Han'da bir yandan ablaları için endişelenirken diğer yandan da gösterdiği çaba ve sergilediği değişimle Ceylan’ı şaşırtmaya devam eder.

Safiye, doktorla aralarında geçen konuşmanın ardından radikal bir karar alarak bu kararı uygulamaya kalkar. Bunun sonucunda ise daha büyük bir sürpriz ile karşı karşıya kalır. Safiye’nin değişimiyle umutlanan Naci'yse sınırları biraz daha zorlamaya karar verir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal