Survivor yarışmada verilen otomobil markası nedir, fiyatı ne kadar? 15 Haziran Survivor'da otomobil yarışması

Survivor All Star yarışmasında yarışmacılar otomobil oyununda mücadele edecek. Oyunun kazanana verilecek olan otomobil gündem oldu. Ödül otomobilin markası ve fiyatı merak konusu oldu. Survivor otomobil ödülünü kim kazanacak? Otomobilin fiyatı ne kadar? İşte yanıtı…

15.06.2022-20:08 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-20:08) Survivor yarışmada verilen otomobil markası nedir, fiyatı ne kadar? 15 Haziran Survivor'da otomobil yarışması

Survivor All Star’da eleme heyecanının ardından otomobil oyunu gündeme geldi. Yarışma hakkında yeni düzenlemeler yaptıklarını duyuran Acun Ilıcalı, Dominik’te bir daha oylama olmayacağını belirtti. 15 Haziran günü otomobil için yarışılacağının açıklanmasının ardından, ödül otomobilin markası ve fiyatı merak konusu oldu. 

Gündeme bomba gibi düşen otomobil oyunu için heyecanlı bekleyiş başladı. İzleyiciler oyunu kimin kazanacağını ve otomobilin sahibi olacağını merak ediyor. 

Survivor All Star

Ada konseyinde açıklama yağan sunucu Acun Ilıcalı, 15 Haziran’da Survivor adasında yarışmacıların araba ödülü için mücadele edeceğini duyurdu. Ödül oyununun olacağı Çarşamba günü Dominik’te son oylama gerçekleştirilecek. Toplu yapılacak oylamanın ardından adada yapılacak elemeler bu oylar üzerinden belli olacak. İstanbul’a gidecek olan 4 kişi de yapılacak bu toplu oylama sonrası kesinleşecek. 

Murat Ceylan, 15 Haziran günü yapacağı duyuruda ödül otomobil hakkında detayları açıklayacak. Yapılacak mücadelenin ardından otomobilin sahibi olacak yarışmacı belli olacak.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal