Masterchef 2022 yeni sezon ne zaman başlıyor?

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef son zamanlarda internet üzerinden birçok insan tarafından araştırılıyor. Peki MasterChef yeni sezonu ne zaman başlayacak? Tüm detaylar haberimizde.

15.06.2022-19:37 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-19:37) Masterchef 2022 yeni sezon ne zaman başlıyor?

Başladığı zamandan beri sevilerek takip edilen ve reyting rekorları kıran MasterChef yarışma programının ne zaman başlayacağı izleyici tarafından araştırılıyor. Peki 2022 MasterChef sezonu ne zaman başlayacak? MasterChef yeni sezonu ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MasterChef yarışması ne zaman başlayacak

MasterChef programına başvuru yapmak isteyenlere iki seçenek sunulmaktadır. İlk seçenekte uygun bir video çekerek Whatsapp platformundan gönderebilirsiniz. Diğeri ise MasterChef programına ait resmi internet sitesi üzerinden yine video ile başvuru yapmaktır. MasterChef yarışmasının geçtiğimiz sezon finali 14 Ocak tarihinde gerçekleşmişti. Acun Ilıcalı yarışmanın Temmuz ayında başlayacağı müjdesini izleyicilerle paylaştı. Geçtiğimiz sezon jüri arasında olan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya ile Acun Ilıcalı'nın maaş konusunda terslik yaşadıkları ve Mehmet Yalçınkaya'nın ekipten ayrıldığı biliniyordu. Bu sene MasterChef programının kesin olarak ne zaman başlayacağı bilinmiyor.

2022 MasterChef sezonu ne zaman

Bu sene MasterChef yarışmasının Survivor Türkiye bittikten sonra başlanması bekleniyor. Henüz konu ile ilgili resmi açıklama yapılmadı. Tanıtımı yapılan yarışma programının yaz aylarında başlaması izleyiciler tarafından bekleniyor.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal