Survivor takımlar değişecek mi, değişiyor mu? Gönüllüler’den kim Ünlüler takımına geçecek oyuncular

Survivor All Star 2022 tüm heyecanıyla devam ediyor. Ünlüler, takımlarında rahatsızlanan ve yarışmadan ayrılmak zorunda kalan Elif'in gidişiyle 8 kişi kalırken Acun Ilıcalı İnstagram hesabı üzerinden yeni bir oylama başlattı. Bu oylama sonucunda ise halkın kararıyla bazı değişiklikler yapılması düşünülüyor. Peki, Survivor takımlar değişecek mi, değişiyor mu? İşte, Gönüllüler’den kim Ünlüler takımına geçecek oyuncular..

26.03.2022-10:39 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-10:39) Survivor takımlar değişecek mi, değişiyor mu? Gönüllüler’den kim Ünlüler takımına geçecek oyuncular

TV8 kanalının en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor 2022 All Star'da birleşme partisine az bir zaman kala yeni bir oylamaya girildi. İlk olarak ünlüler takımında rahatsızlığı nedeniyle yarışmadan kendi isteğiyle ayrılmak izleyen Elif'in ardından takım 8 kişi kaldı. Geçtiğimiz haftalarda ise ilk önce Mert daha sonra da Bora elenmişti.

Survivor takımlar değişecek mi, değişiyor mu?

Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Avun Ilıcalı, ünlüler-gönüllüler takımlarında oyuncuların değişip değişmemesi yönünde bir oylamayı izleyicilere sundu. Halkın vereceği karar doğrultusunda iki takım oyuncularının hangi takımda yer alıp almayacakları konusunda kaderleri belirlenecek.

Survivor takımlar değişecek mi, değişiyor mu?

Survivor takımlar değişecek mi, değişiyor mu?

Survivor All Star'da ünlüler Elif’in yarışmadan çekilmesi sonucu 8 kişi kalan takım için Acun Ilıcalı İnstagram hesabı üzerinden bir oylama başlatıldı. Bu oylamaya göre belediyeler oluşturulacak ve yüzden 60 ve üzeri oy alan takım için değişime gidilecekti.

Survivor takımlar değişecek mi, değişiyor mu?

İzleyiciler hesap üzerinden oylarını kullanırken son olarak 'Hayır Değişmesin' diyenle

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal