Üç Kuruş Kılıç Hicaz kimdir, gerçek adı nedir? Necip Memili kaç bölüm dizide kalacak?

Üç Kuruş dizisine konuk oyuncu olarak katılan Necip Memili'nin hangi rolde oynayacağı merak konusu oldu. Diziye yeni katılan Kılıç Hicaz karakterini oynayacak olan Necip Memili'nin dizide kaç bölüm oynayacağı araştırılmaya başladı. Peki Kılıç Hicaz kimdir? Necip Memili kimdir, dizide kaç bölüm kalacak? detaylar haberimizde yer almaktadır.

26.03.2022-10:12 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-10:12) Üç Kuruş Kılıç Hicaz kimdir, gerçek adı nedir? Necip Memili kaç bölüm dizide kalacak?

Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisine konuk oyuncu olarak katılan Necip Memili'nin hangi rolde ve kaç bölüm oynayacağı merak konusu oldu. Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisinin yöneteni Sinan Öztürk'tür. Her hafta Pazartesi günü ekranlara gelen Üç Kuruş dizisine yeni katılan Kılıç Hicaz karakteri merak edildi. 

Üç Kuruş dizisinde Kılıç Hicaz karakteri kimdir?

Kılıç Hicaz, Kartal ve Efe'nin beraber vermiş oldukları mücadeleye Baybars'ın büyük oğlu olarak katılmıştır. Ama şuan için diziye yeni katılan Kılıç Hicaz karakterinin nasıl biri olacağı hakkında bilgi bulunmamaktadır. Üç Kuruş dizisinde Kılıç Hicaz karakterini ise başarılı oyuncu Necip Memili canlandıracaktır. 

Necip Memili kimdir, Üç Kuruş'ta kimi oynayacak

Necip Memeli kimdir?

27 Mayıs 1980 tarihinde Adana'da doğan Necil Memili Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü mezunudur. İlk kez kamera karşısına 2005 yılında Beşinci Boyut dizisiyle çıkan Memili daha sonra Selena dizisinde rol almıştır. Asıl çıkışını Ulan İstanbul dizisinde yapan Memili son olarak 2021 yılında Sen Ben Lenin isimli sinema filminde rol almıştır. 2020 yılında sanat yönetmeni Didem Dayıcıoğlu ile evlenen Memili'nin Asya isminde bir kızı vardır. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Memili'nin 1.1 milyon takipçili İnstagram hesabı @neocu dur. 

Necip Memlili'nin rol aldığı diziler 

-Beşinci Boyut 

-Selena 

-Arka Sokaklar 

-Hakkını Helal Et 

-Bez Bebek 

-Pusat 

-Yaprak Dökümü

-Gece Gündüz 

-Aynadaki Düşman 

-Hanımın Çiftliği 

-Firar

-Yalan Dünya 

-Dila Hanım 

-Ulan İstanbul

-Bedel 

-Kehribar 

-Muhteşem Yüzyıl Kösem 

-Dolunay

-Şahsiyet

-Çukur 

-Kanunsuz Topraklar

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal