22.06.2020-09:24 (Son Güncelleme:02.05.2024-17:21)


1

TV8 ekranlarının beğeni ile izlenen yarışma programı Survivor 2020'nin bu akşam ekrana gelecek 115. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan, eleme adayı olarak Nisa'nın adını vermesi herkesi şaşırttı.



2

İkili bu akşam yayınlanacak olan bölümde kozlarını paylaşacak. Survivor 2020'nin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde, haftanın 3. dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar gene ter dökecek. Bunun sonucunda bir kişi daha eleme potasına girecek.



3

Dokunulmazlığın ilkini kazanan Cemal Can Evrim'in adını verirken ikinci dokunulmazlığı kazanan Sercan, Nisa'nın adını verdi. Eleme potasına böylelikle ilk defa Nisa'da girmiş oldu.



4

Survivor'da yarışan futbolcu Sercan Yıldırım'ın geçtiğimiz aylarda açık artırma oyunu esnasında "Nisa'ya kıyamıyorum" demesi sosyal medyada uzun süre konuşulmuştu.



5

Bu olaylar ikili arasında bir aşk mı doğuyor sorularını beraberinde getirmişti. Daha sonra başbaşa konuşan ikili bu olayı aralarında halletmişlerdi.



6

Survivor 2020'nin yeni bölümünde yayınlanacak olan konseyde ise, Sercan ile Nisa arasında bir yüzleşme yaşanacak. Sercan'ın eleme adayı çıkardığı Nisa, gündemi sallayacak şeyler söylüyor.



7

Nisa'nın konseyde "Bir gün gelecek ve benden intikam alacak. İlk fırsatta adımı yazacağını biliyordum" şeklinde konuşması diğer yarışmacıları ve ekran başındaki herkesi şaşırtıyor.



8

Sercan Yıldırım'ın adada verdiği röportaj sırasında, "Ben birinin peşinden koşuyormuşum havası verildi O zaman her şey dökülsün. Bana gelen notları açmadım. Bir sonraki konseyde açmayı düşünüyorum" demesi akıllarda soru işareti bıraktı.



9

Konseyde Nisa söylediği iddialara açıklık getirmek isteyen Sercan "Son konseyde isim veren ben oldum ancak beklenmedik yanıtla karşılaştım. Keşke olaylar kapalı kalsaydı. Ama benim de bir gururum ve duruşum var. En başından bugüne kadar bir çok şey yaşandı. Ama asla peşinden koşan ben olmadım" dedi.



10

Survivor 2020'de bu akşam Sercan ve Nisa arasında büyük bir yüzleşme yaşanacak. Ekranların sevilen programı Survivor 2020 bu yeni bölümü ile bu akşam TV8 ekranlarında.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr