16.06.2022-09:10 (Son Güncelleme:16.06.2022-09:23)


1

Bütün dokunulmazlığı verdiler

Bütün dokunulmazlığı verdiler

Tv8’de yayınlanan Survivor 2022 All Star’da geçtiğimiz hafta 3 dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım potaya 4 isim çıkarmıştı.



2

Avatar Atakan Elenmişti

Avatar Atakan Elenmişti

Hikmet, Ogeday, Nisa ve Atakan’ın olduğu eleme potasından Atakan kurtulamamıştı. Elenmesinin ardından yaptığı açıklamayla sevenlerini gözyaşlarına boğmuştu.



3

Aralarından su sızmıyordu

Aralarından su sızmıyordu

Survivor’ın başından beri Atakan’la arasında hiçbir sorun olmayan Nisa, Atakan’ın elenmesine en çok üzülen isimlerden biriydi. Hayranlarının torpil iddiası ise Acun'u sinirlendirmişti.



4

Konseyde açıkladı

Konseyde açıkladı

Dün ekranlara gelen Survivor’ın son bölümünde ada konseyi yaşandı. Nisa Avatar Atakan hakkında sevenlerini duygulandıracak bir açıklama yaptı.



5

Tüm sevenlerini duygulandırdı

Tüm sevenlerini duygulandırdı

Atakan’la çok iyi anlaştığını belirten Nisa, konseyde “Daha başlarda Atakan karşı takımdayken bile çok saygılı birisiydi. Sevdiğini sonuna kadar seviyordu. İnanılmaz bir eş ve baba!” cümleleriyle açıklama yaptı.



6

Nisa sözlerine, “Keşke bu adam benim babam olsaydı diyebileceğim birisiydi” cümleleriyle devam etti. Sevenlerini duygulandırdı.



7

Sosyal medya gündemine konu olan Nisa’nın açıklaması Acunu ve diğer yarışma arkadaşlarını da duygulandırmayı başardı.



8

Nisa’nın bu sözleri, Atakan’la çok iyi bir arkadaşlığı olduğunu kanıtlıyor. Survivor hayatından sonra da bu arkadaşlığın devam edeceği görünüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr