Survivor Hikmet elendi mi, neden elendi? Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir? Hikmet kaç yaşında, nereli?

Survivor 2022 tüm hızıyla sürerken her hafta bir eleme gerçekleşiyor. Bu hafta Nisa, Adem ve Hikmet'in olduğu potada Hikmet mi elendi soruları artmaya başladı. Peki Hikmet elendi mi ve Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir işte cevabı...

28.06.2022-08:13 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-08:13) Survivor Hikmet elendi mi, neden elendi? Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir? Hikmet kaç yaşında, nereli?

Survivorda son eleme gerçekleşti. Son elenen ismin Hikmet mi yoksa başka bşr yarışmacı mı olduğunu merak edenler bu konuda araştırma yapıyor. İşte Survivor 2022'de elenen yarışmacı...

Survivor Hikmet elendi mi?

Survivor 2022'de son elemede Adem, Nisa ve Hikmet aday olmuştu. Rakiplerinden daha az oy alan Hikmet elenen isim olarak adaya veda etti.

Hikmet Tuğsuz kimdir?

Survivor Hikmet kimdir?

16 Kasım 1986 yılında Antalya Akseki ilçesinin Bademli kasabasında doğan Tuğsuz Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun oldu. Sporla ilk olarak tanışması ise 4. sınıfta katıldığı ve spor ayakkabı ödülü olan bir yarışmayla oldu. Burada başarısını fark eden antrenörler Tuğsuz'u atletizme yönelttiler.

Birden fazla kategoride başarılar elde etmeye başlayan Tuğsuz'u milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulban dekatlon branşına yönlendirdi. Bu branşta seneler boyunca birincilik koltuğunun sahibi olarak uzun süre kimseye koltuğunu kaptırmadı. Üniversiteyi tamamladıktan sonra da hem sporculuk hayatına devam eden Tuğsuz hem de antrenörlük yapmaya başlamıştır. Hikmet Tuğsuz hali hazırda Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi değerli güreşçilerin antrenörlüğünü yapmaya devam etmektedir. 

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal