Survivor fragmanı neden yayınlanmadı? Survivor yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Survivor'un dün yayınlanan bölümünde heyecanlı bir eleme akşamı yaşandı ve yapılan oylama sonucunda adaya veda eden isim Yağmur oldu. Eleme bölümünün ardından seyirci yeni bölüm fragmanını beklerken fragmanın yayınlanmaması herkesi şaşırttı. Peki, Survivor yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Survivor yeni bölüm ne zaman, fragman ne zaman yayınlanacak?

20.04.2022-01:48 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-01:48) Survivor fragmanı neden yayınlanmadı? Survivor yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Survivor'un son bölümünde Acun Ilıcalı yarışmaya yeni kurallar getireceklerini açıkladı. Ilıcalı, "Acil durum konseyi toplanacak ve takımlarda değişiklik yapılacak. Bunu sizlere durum konseyi yapıldığında detaylı olarak anlatacağız. Perşembe günü yeni takımları açıkladığımızda yarışmada yeni bir dönem başlamış olacak" dedi.

Survivor adaya kim veda etti?

Bu haftanın eleme adayı olan tüm isimleri gönüllüler takımından oldu. Kadınlar potası olması kararı alan gönüllüler potaya; Evrim, Ayşe, Nisa ve Yağmur'u koydu. Yapılan halk oylamasının sonucunda en az oyu alarak adaya veda eden isim Yağmur oldu.

 survivor yağmur

Survivor yeni bölüm fragmanı neden verilmedi?

TV 8'in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk Çarşamba günleri yayınlanıyor. Bu yüzden Survivor programının günleri azaltıldı. Survivor yeni bölümüyle Perşembe akşamı yayınlanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal