Survivor aşıkları İsmail Balaban ile İlayda Şeker'in aşk dolu pozları sosyal medyayı salladı

Survivor'daki arkadaşlıkları daha sonrasında aşka dönüşen İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den yeni kareler gelmeye devam ediyor.

08.04.2022-10:29 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-10:29) Survivor aşıkları İsmail Balaban ile İlayda Şeker'in aşk dolu pozları sosyal medyayı salladı

Ekranların en sevilen yarışma formatları arasında yer alan Survivor, her yıl merakla takip edilen formatlar arasında başta geliyor. TV8 ekranlarının en sevilen yarışması Survivor'da, hırs ve mücadele her seferinde had safhada olurken, bunun yanı sıra yaşanan aşklar da adaya damgasını vuran unsurlar arasında yer alıyor. Zorlu ada şartlarından sonra yakınlaşmaya başlayan isimler arasında ise geçtiğimiz yılki yarışmacılardan İsmail Balaban ve İlayda Şeker oldu. Adada başlayan arkadaşlıkları daha sonrasında aşka dönüşen ünlü isimler, sosyal medyada dolu dizgin paylaşımlarına ise hız kesmeden devam ediyor. 

İsmail Balaban ve İlayda Şeker yeni karelerini paylaştı

Yarışmadan sonra aşkları başlamıştı

Geçtiğimiz yıl Survivor'a damgasını vuran isimler arasında olan ve daha sonrasında şampiyonluğu elde ederek unutulmazlar arasına ismini yazdıran İsmail Balaban, özel hayatıyla anılmaya devam ediyor. Yarışmada olduğu süre zarfında nişanlısı Gamze Atakan hakkında ailesinden gelen kötü haberle sarsılan Balaban, yarışmadan döndükten sonra da yollarını ayırmıştı. Daha sonrasında ise Survivor'da tanıştığı ve arkadaş olduğu İlayda Şeker ile arkadaşlığı paylaşan Balaban, aşklarını yaşamaya devam ediyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Balaban ve Şeker ise aşk dolu paylaşımlarına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Birbirlerinin fotoğrafını kişisel hesaplarından paylaşan ikili, kendilerine gelen soruları da yanıtlayarak herkesi şaşırmıştı. Üç ortak özelliğiniz nedir sorusuna Şeker; ''Allah seni inandırsın, bir tane bile ortak özelliğimiz yok'' yanıtını vermişti. İlişkilerinin ne zaman başladığı sorusuna ise; ''Biz de anlayamadık. Elmalı güreşlerine gelmiştim oysa ki'' ifadelerini kullanan Şeker daha sonrasında beş yıl sonra kendisini Antalya Elmalıda diyerek evliliğe de sıcak baktığının sinyallerini göndermişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal