Survivor All Star'da Ünlüler Takımındaki Erzak Hırsızlığı Yarışmacıları Birbirine Düşürdü!

Ekranların sevilen yarışması Survivor'da, hırsızlık olayı gündeme gelince ada konseyi karıştı. İşte habere ilişkin o detaylar...

18.02.2022-11:50 - (Son Güncelleme: 18.02.2022-11:50) Survivor All Star'da Ünlüler Takımındaki Erzak Hırsızlığı Yarışmacıları Birbirine Düşürdü!

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programı Survivor, her yayınlanan bölümüyle yeni heyecanlarla devam ediyor. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı kadroda yarıştaki mücadeleler hız kesmeden sürerken, adada yaşanan hırsızlık olayı gündeme bomba gibi düştü. Ünlüler takımındaki bir yarışmacının fazla erzak aldığı iddiası ortalığı iyice karıştırdı. Yarışmacılardan Batuhan ile Atakan bu hırsızlık olayına sert tepki gösterirken, gittikçe alevlenen konu ada konseyine kadar uzadı. Batuhan verdiği röportajlarda Adem Kılıççı'yı hedef olarak gösterirken, Adem ise konuya anlam veremediğini dile getirdi. Bu konu ve suçlamaları nedeniyle Batuhan'la arasına mesafe koyduğunu belirten Adem konu hakkındaki düşüncelerini ifade ederken izleyicinin gözüne bir başka isim denk geldi. 

GÖZLER MERT'LE BARIŞ'A ÇEVRİLDİ

Ada konseyini ve Survivor'ı sallayan hırsızlık iddialarından sonra Batuhan takım arkadaşı Adem'i suçlarken, konunun konuşulduğu sırada hareketleri nedeniyle dikkat çeken Mert gözlerden kaçmadı. Yarışmacılardan Mert Öcal'ın geçtiğimiz yıl katıldığı Survivor'da erzak çalmaya yönelik bir hamle yaptığını yarışmadan ayrıldığında söylemişti. Oklar Mert Öcal'ı gösterirken eski yarışmacılardan Gizem Birdan Barış Murat Yağcı'yı hedef gösterdi. Yaptığı paylaşımda dondurma resmi koyan Birdan, katıldığı dönemde dondurma ödülünü fazladan yiyen Yağcı'yı hatırlatarak; ''Huylu huyundan vazgeçmez'' yazdı. TV8 ekranlarında yer alan ve her yeni bölümüyle kasıp kavuran Survivor'da hırsızlığın kimin yaptığı ve tüm bu suçlamaların ilerleyen günlerde takıma nasıl yansıyacağı ise merak konusu oldu. 

survivor mert öcal

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal