Survivor All Star yeni takımlarında kimler var? Nisa ve Ogeday aynı takımda mı? Kırmızı ve Mavi takım yarışmacıları kimler?

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor bu sezon All Star formatıyla ekrana geliyor. Heyecan dolu yarışmada elemeler yaşanırken, Acun Ilıcalı yeni bir karar aldıklarını söyleyerek takımların değişeceğini açıkladı. Peki, Survivor All Star yeni takımlar belli oldu mu? Yeni takımlar nasıl oldu, Nisa ile Ogeday aynı takımda mı?

21.04.2022-23:25 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-23:25) Survivor All Star yeni takımlarında kimler var? Nisa ve Ogeday aynı takımda mı? Kırmızı ve Mavi takım yarışmacıları kimler?

Yapımcılığı Acun Ilıcalı tarafından yapılan Survivor All Star'da sürprizler bitmiyor. Her hafta yeni kurallar gelen yarışmada bu hafta takımların değişeceği açıklandı. İşte Survivor All Star yeni takımları...

Yeni takımlar ne zaman belli olacak?

Uzun zamandır beklenen takım değişikliği bugün belli olacak. Acun Ilıcalı Salı günü yapılan konseyde Perşembe günü yeni takımları açıklayacağını belirtmişti.

Survivor All Star yeni takımlar nasıl?

All Star sezonunun merakla beklenen takım değişikliği henüz yapılmadı. Bundan dolayı kırmızı ve mavi takımda yer alacak isimler henüz belli değil.

 nisa ve ogeday

Nisa ile Ogeday aynı takımda mı olacak?

Survivor izleyicileri tarafından en çok merak edilen konu ise gönüllülerde yarışan Nisa ile Ogeday'ın yeni takımlarda da birlikte olup olmayacağı. Ancak, Acun Ilıcalı yeni takımları henüz açıklamadığı için Nisa ile Ogeday'ın aynı takımda olup olmadıkları da bilinmiyor. Acun Ilıcalı'dan yeni takım açıklaması geldiğinde haberimizi güncelleyerek sizleri bilgilendireceğiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal