Survivor All Star kim elendi? Yarışmaya veda eden isim ada konseyinde gözyaşlarına boğuldu

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'da elenen isim belli oldu. İşte Survivor'a veda eden o isim ve son sözleri...

20.04.2022-09:29 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-10:28)

Ekranların en sevilen yarışma formatları arasında yer alan Survivor, ilk yayınlandığı günden bu yana her yıl daha da fazla izlenmeye devam ediyor. Birbirinden hırslı yarışmacıların kadrosunda bulunduğu ve şampiyon olmak için mücadele sarf ettiği Survivor'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Zorlu şampiyonluk mücadelesinde adaya veda edecek isim belli olurken, geçtiğimiz hafta oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında eleme adayları belirlenirken yokluk adasına gidecek kişilerde belirlenmiş oldu. Dört kez oynanan dokunulmazlık oyunu ve ada konseyinde yapılan oylama sonucunda eleme adayları olarak; Evrim, Nisa, Yağmur ve Ayşe oldu. Dört yarışmacı arasında en az oyu alan kişi adaya ve Survivor hayallerine veda ederken son sözleri de yürek burktu. 

Survivor yağmur elendi

Elenen ismin son konuşması yürek burktu

Bu haftanın eleme adayları arasında olan Evrim, Ayşe, Nisa ve Yağmur yokluk adasına giderek oylamanın sonucunu öğrenecekleri günü merakla beklediler. En az oyu alarak adaya veda eden ismi Acun Ilıcalı açıkladığında yarışmacı gözyaşlarına hakim olamadı. Bu hafta adaya ve Survivor'daki şampiyonluk hayallerine veda ederek evine dönen isim Yağmur oldu. Veda konuşması yaparken gözyaşlarına hakim olamayan Yağmur, duygu dolu sözler sarf etti. Yağmur; ''Bu anı yaşayacağımı hissetmiştim. Ağlamamak için söz vermiştim. Çok üzgünüm ama karakterimden ödün vermedim. Buraya çok alışmıştım. Gözyaşlarımı tutamıyorum maalesef. Sabah burada uyandığımda arkadaşlarımı görmeye çok alışmıştım. Burada bir ailemi geride bırakıyorum'' şeklinde konuştu. 

Survivor yağmur elendi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal