Survivor All Star 2022 dokunulmazlığı kazanan takım kim oldu? Yokluk adasına giden yarışmacının ismi herkesi şaşırttı

TV8 ekranlarının sevilen yarışmasında dokunulmazlık oyunundan sonra eleme adayı belirlendikten sonra, yokluk adasına giden kişinin ismi de belli oldu. İşte habere ilişkin o detaylar...

04.04.2022-09:22 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-09:50)

Yıllardır merakla takip edilen yarışma formatları arasında yer alan Survivor, bu seneki All Star kadrosuyla birbirinden hırslı yarışmacıları bir araya getirdi. Aralarında şampiyonların olduğu ve birçoğunun da şampiyonluğun kıyısından döndüğü yarışmacılardan oluşan kadroda her hafta yeni bölümle seyirci ekran başına kilitleniyor. Tansiyonun bir an olsun düşmediği yarışmada önceki gün dokunulmazlık oyunu oynandı. Mücadelenin had safhada olduğu yarışmada oyunu kaybeden takım arkadaşları arasında eleme adayı çıkarırken, yokluk adasına giden kişinin ismi de belli oldu. 

Gizem Memiç eleme adayı oldu

Yokluk adasına giden kişi Gizem Memiç oldu

Ekranların en sevilen yarışmalarından biri olan Survivor'da, önceki gün yayınlanan son bölümde haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler ve gönüllüler arasında yaşanan mücadele sonrasında oyunu kaybeden takım ünlüler oldu. Haftanın oynanan ilk dokunulmazlık oyununda gönüllüler takımı oyunu kaybederek eleme adayı olarak Ardahan'ı seçmişti. İkinci dokunulmazlık oyunu mücadelesinde ise kaybeden takım ünlüler olarak, eleme adayı ve yokluk adasına gidecek ikinci kişi olarak da Barış Murat Yağcı seçildi. TV8'in en sevilen yarışma formatının önceki gün oynanan üçüncü dokunulmazlık oyununda eleme adayı olarak yokluk adasına giden kişi ise ünlüler takımından Gizem oldu. Böylece Gizem yokluk adasına giderek 24 saat boyunca yalnız kalacak. Oylama sonucu açıklandıktan sonra yokluk adasına gidecek olan Gizem Memiç'in, adada tek başına ne yapacağı, başına neler gelip gelmeyeceği ise sevenlerini merak ettirdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal