Sürücüleri sevindiren haber geldi, akaryakıt fiyatlarında indirim!

Araç sahiplerin sevindirecek haber geldi. Alınan son bilgilere göre akaryakıt tabelaları güncellendi ve benzinde 70 kuruş indirime gidildi. Binlerce sürücünün beklediği haber geldi. İşte güncel akaryakıt fiyatları…

02.04.2022-09:13 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-16:54) Sürücüleri sevindiren haber geldi, akaryakıt fiyatlarında indirim!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşle beraber benzin fiyatlarına indirim yapıldı. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresinde 70 kuruş indirime gidildi. Yapılan söz konusu indirimle beraber benzinin litre fiyatı İstanbul’da 19 lira seviyelerine düştü. Motorinde ise şu an için herhangi bir değişiklik söz konusu değil.

Güncel akaryakıt fiyatları

Motorin

İstanbul: 22,08

Ankara: 22,18

İzmir: 22,19

Benzin

İstanbul: 19,00

Ankara: 19,08

İzmir: 19,10

Şehirlere güre akaryakıt güncel fiyatları

EPDK başkanından önemli açıklama

Akaryakıt fiyatlarından gelen son haberler üzerine milyonlarca vatandaş bu konu hakkında detayları araştırırken, EPDK Başkan Mustafa Yılmaz konuya ilişkin bir açıklama yayımladı. Başkan Yılmaz, akaryakıt hususunda herhangi bir problem olmadığını ifade ederek, "Akaryakıtta tüketicilerimizin sırtına yük olacak hiçbir adıma onay vermeyeceğimizi herkesin bilmesini isterim." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal