Sürekli Kavga Edip Barışmak Sağlığı Böyle Etkiliyor

Devamlı şekilde kavga eden bir küs bir barışık olan çiftler birbirlerinden kopamazlar. Ancak bu durum sizi sağlıksız bir ilişkinin yanı sıra sağlıksız bir hayata sürüklüyor.

06.10.2019-13:45 - (Son Güncelleme: 06.10.2019-13:43)

Stres ve endişe insanın sağlığını bozar bunu herkes bilir. Öyle ki ilişkileri inişli çıkışlı ve hararetli olan çiftler aşkı dolu dizgin yaşasa da sağlığından oluyor.

 SÜREKLİ KAVGA EDİP BARIŞMAK SAĞLIĞI BÖYLE ETKİLİYOR

 Psikologlar, ayrılıp barışma üstüne kurulu ilişkilerde kişilerin birbirleriyle anlaşamasa dahi barışmalarının sebebinin birbirlerine karşı duydukları cinsel tutku olabileceğini açıklıyorlar. Psikolog Madeleine Mason Roantree, bu çeşit ilişkilerin duygusal ve fiziksel suistimale dayanan ilişkiler olduğunu belirtiyor ve partnerlerin birbirinden ayrı kalamadığını ancak birlikte olduklarında birbirlerine kötü geldiklerin de vurguluyor. Küçük bir tartışmanın sonunda partnerlerin birbirlerine olan güvenlerini sorgulaması ve karşı tarafa yetemediklerine inanmalarına başlamaları onları ayrılığa götürebilmekte kıskançlıktan kaynaklanan endişe ve kavgalar da insanda depresyona neden olabiliyor. Sağlığın her şeyden muhim olduğunu ve mutsuzluk veren bir ilişkinin büyük hasarlar verebileceğinin altını çiziyor.

 Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal