18.01.2024-12:04 (Son Güncelleme:18.01.2024-12:35)


1

Dillere pelesenk olan şarkılarıyla pop müzik tarihine damga vurmuş olan Ajda Pekkan'ın hayatı film oluyor.



2

Filme dair en çok merak edilen konu ise Ajda Pekkan'ı kimi canlandıracağıydı. Kulislerde Serenay Sarıkaya ismi dolaşırken rota son olarak Ayça Varlıer'e çevrildi.



3

Saçları sarıyken Pekkan'ın gençliğine benzetilen ünlü oyuncunun sahne repertuvarında da ağırlıklı olarak onun şarkılarını söylüyor olması, öne çıkmasını sağladı.



4

Ayrıca Varlıer'in bu proje için iki yıldır yaşadığı Amerika'dan şubatta döneceğini söylendi.



5

Ayrıca Varlıer'in bu proje için iki yıldır yaşadığı Amerika'dan şubatta döneceğini söylendi. Türk sinemasının otobiyografi yapımlarının arasında girecek olan film merakla beklenirken, Ajda Pekkan'ın hayatının film olacağı duyulur duyulmaz akıllara Süperstar'ı kimin oynayacağına sorusu geldi. Merak konusu olan bu isim için önce güzel oyuncu Serenay Sarıkaya öne çıkmıştı. Fakat kimin Süperstar olacağı belli oldu.



6

Rota saçları sarıyken Ajda Pekkan'ın gençliğine benzetilen Ayça Varlıer'e çevrildi. Öte yandan Varlıer'in sahne repertuvarında ağırlıklı olarak Ajda Pekkan şarkıları söylemesi ve sahne dansı da ismini ön plana çıkardı.



7

Son olarak ünlü oyuncu Ayça Varlıer'in, Süperstar olmak için iki senedir yaşadığı Amerika'dan döneceği söylendi. (Kaynak: Günaydın)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr