18.01.2024-11:27 (Son Güncelleme:18.01.2024-17:55)


1

Ekranların aranan yüzü olan Burcu Biricik oyunculuk hünerleri ile olduğu kadar özel hayatıyla ve paylaşımları ile de dikkat çekiyor.



2

Temmuz 2016’da nikah masasına oturduğu reklamcı Emre Yetkin ile dolu dizgin yaşadıkları aşklarını da sosyal medya paylaşımlarıyla gözler önüne seren güzel oyuncu sevenleri tarafından ilgiyle takip ediliyor.



3

Burcu Biricik’in Emre Yetgin ile olan 8 yıllık evliliğine dair hayranları tarafından bomba bir iddia gelmişti.



4

Ünlüler dünyasının örnek çiftler arasında gösterilen çift yaşantılarıyla ve dolu dizgin yaşadıkları aşklarıyla sık sık gündem oluyordu. Hayranlarının fark ettiği bir detay ise heyecanlandırmıştı.



5

Burcu Biricik'in hamile olduğunu öne süren takipçilerinin iddiası yalanlanırken da çiftten net bir açıklama sonunda geldi.



6

Beni Böyle Sev, Fatma, Camdaki Kız, Bana Masal Anlatma gibi hafızalara kazınan ve çok izlenen yapımlarda yer alan Burcu Biricik, son olarak Camdaki Kız dizisinde oynadığı Nalan karakteriyle güzel bir çıkış yaşamıştı. Güzel oyuncu 2016 yılında reklamcı Emre Yetkin ile dünya evine girmiş ve 8 yıldır mutlu bir evlilik hayatı yaşıyorlardı.



7

Son dönemde hayranları tarafından bir fotoğrafta fark edilen detayla, Burcu Biricik'in hamile olduğu iddiaları sosyal medyayı karıştırmıştı. Akılları karıştıran çiftten net açıklama nihayet geldi. HaberTürk'te yer alan habere göre, Burcu Biricik üç aylık hamile ve güzel oyuncunun bir kızı olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr