18.01.2024-10:57 (Son Güncelleme:18.01.2024-11:21)


1

Gökhan Çınar’ın Youtube'da yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen programı Katarsis'in bu bölüm konuğu ünlü şarkıcı Gülben Ergen olmuştu.



2

Geçmiş hayatından bahsederken, seneler boyunca karşılaştığı zorluklardan bahseden Ergen çocukluğu hakkında bilinmeyenleri anlatarak herkesi şoke etti. 'Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim' diyen Ergen'den 'Bizim bir cinayetimiz var' itirafı gündeme oturdu.



3

Dillere pelesenk olan şarkıları, dikkat çekici tarzı ve ilginç açıklamalarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Gökhan Çınar’ın YouTube'da yayınladığı Katarsis'in konuğuydu.



4

'Bana unutmayın ki hiçbir şey olmaz' sözleri hafızalarda yer edinen Ergen, annesi ve babasının ayrılık sürecinde yaşadıklarını ve abisiyle anılarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu.



5

Programda hayatı boyunca yaşadığı zorluklardan bahsederken hiç beklenmedik bir itirafta bulundu.



6

'Ben 18 yaşındaydım abim 23 yaşındaydı. Benim abim çok güzeldi. Yani onun ölmesi olacak şey değil' diyen Ergen yıllar sonra itiraf etti.



7

'Abimi kaybettiğimde toparlayamadım' diyen Gülben Ergen 'Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim abimi en yakın arkadaşı yanlışlıkla vurdu bizim bir cinayetimiz var yani' diye konuştu.



8

Gülben Ergen'in bu itirafı kısa sürede sosyal medya gündemine otururken ünlü şarkıcıya 'Çok güçlü bir kadınsın', 'Hep güçlü oldun öyle kalacaksın', 'Yaşadıkları hiç kolay değil' gibi yorumlar yağdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr