Superman Geri Dönüyor!

Süper kahraman filmlerinden bir türlü istediği başarıyı elde edemeyen DC, bu alandaki denemelerine devam etmekte. Son olarak Justice League filmini, orijinal yönetmeniyle yeniden elden geçiren şirket, şimdi de sevilen bir yapımı geri getiriyor.

27.02.2021-09:10 - (Son Güncelleme: 27.02.2021-09:10) Superman Geri Dönüyor!

İlk Man of Steel filminden itibaren sessizliğini koruyan Superman geri dönüyor. Serinin sevenlerini mutlu edecek olan haber, WarnerMedia’dan geldi.

Yeni Superman Filmi Duyuruldu

Yapılan açıklamaya göre çekilecek olan Superman filmi, seriyi yeniden (reboot) başlatacak. Fİlm tam bir kargaşa içinde olan DC sinematik evreninin bir parçası olacak. Filmin senaryosunu Wrong Answer ve Big Woods filmlerinin senaristi Ta-NeshiCoates yazıyor. Yapımcılığını ise JJ. Abrams üstelenmekte. Fİlmde Superman’i kimin canlandıracağı ise özellikle merak konusu. Rol için karakteri önceki filmlerde canlandıran Henry Cavill ve Micheal B. Jordan isimleri ön plana çıkıyor.

Ancak yeni Superman filminin DC’ye istediği başarıyı getirmesine şüpheyle bakılıyor. Şirketin çıkardığı her film, rakibinin karşısında eziliyor. Neredeyse her Marvel filmi, gişede 1 milyar dolar barajını geçerken, DC filmleri bu rakamın çok gerisinde kalıyor.

Ne yazık ki çekimlerin ne zaman başlayacağı ve filmin planlanan vizyon tarihi henüz bilinmiyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal