Twitter Ücretli Oluyor!

Twitter, yeni bir özellikle karşımıza çıktı. Super Follows adı verilen özellik ile Twitter artık ücret talep edecek. Peki, bu özelliğin amacı ne olacak?

26.02.2021-16:19 - (Son Güncelleme: 26.02.2021-16:19) Twitter Ücretli Oluyor!

Twitter, kullanıcıların yeni içeriğe erişim için takipçilerinden ücret alması, belirli ilgi alanlarına göre gruplar oluşturma ve bunlara katılma yeteneği ile çok yakında karşımıza çıkacak. Bir süredir Twitter'ın ücretli modele geçeceği söyleniyordu. Super Follows özelliği ile bu gerçekleştirilmiş oldu.

Super Follows adı verilen ödeme özelliği, Twitter kullanıcılarının takipçileri ücretlendirmesine ve onlara ekstra içeriğe erişim sağlamasına olanak tanıyacak. Bu, bonus tweet'ler, bir topluluk grubuna erişim, bir haber bültenine üyelik veya desteğinizi gösteren bir rozet şeklinde olacak.

Twitter, kullanıcının avantaj elde etmek için ayda 4,99 dolar ücret aldığı gösteren bir örnek gösterdi. Twitter bunu, içerik oluşturucuların ve yayıncıların doğrudan hayranlarından ödeme almalarına olanak tanımanın bir yolu olarak görüyor.

Twitter'ın yeni özelliklerinin henüz ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmiyor. Ancak 2021 bitmeden bu iki özelliği de göreceğiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal