Süper Lig'in son gol kralı Umut Bozok merakla beklenen transferi hakkında konuştu! Kasımpaşa'dan ayrılarak Fransa'ya geri döndüğünü söyledi

Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu Kasımpaşa formasıyla gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok, merakla beklenen transferi, ve Türkiye’de forma giyen futbolcular ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarla büyük ses getirdi.

07.06.2022-11:41 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-11:50)

Kasımpaşa’da geçtiğimiz sezonu kiralık olarak geçiren Umut Bozok, attığı 20 golle sezonu gol krallığı yarışında zirvede tamamlamıştı. Sezonun sona ermesiyle birlikte Fransız ekibi Lorient’e geri dönen Umut Bozok’un geleceği ile ilgili alacağı karar merak içerisinde beklenmeye başladı.

Kendi twitch hesabında yapmış olduğu canlı yayında merak edilen konular hakkında konuşan Umut Bozok, yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. 25 yaşındaki golcü oyuncu Umut Bozok, yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Fransa'ya geri dönüyorum'

Galatasaray ile ilgili şu an bir şey yok, açık söylüyorum ciddi bir şey yok. Tatildeyim. Kasımpaşa'ya bir sene kiralık gelmiştim, şimdi Lorient'e dönüyorum.

'Nuri Hoca direkt Avrupa'ya gidebilir'

Bence Nuri Hoca, 3-4 sene sonra Avrupa'da büyük takımlara gidebilir. Türkiye'de büyüklere gitmeden direkt Avrupa'ya gidebilir, hak ediyor. Antalyaspor çok iyi futbol oynuyor. Nuri hoca inanılmaz birisi.


'Nwakaeme ligin en iyilerinden'

Trabzonsporlu Anthony Nwakaeme inanılmaz bir topçu. Çok kaliteli, çok güçlü, çok hızlı. Ligin en iyi futbolcularından biri.

'Beni en çok zorlayanlar...'

Bu sene beni Süper Lig’de en çok zorlayan stoperler; Kim Min Jae, Serdar Aziz, Marcao, Stefano Denswil, Abdülkerim Bardakçı.

'Kerem'in kalması daha iyi olur'

Kerem Aktürkoğlu, inanılmaz bir futbolcu. Çok genç, daha geliştirecek kendisini. Bence Avrupa'ya gitse iyi olur. Galatasaray'da kalsa da iyi olur onun için. Galatasaray'ın gelecek sezon hedefi Avrupa ve Kerem'e ihtiyacı var.

'Rachid her şeyi yapar'

Beşiktaş’ta oynayan Rachid Ghezzal, benim arkadaşım, yılan gibi, her şeyi yapar. Şut, bacak arası, frikik her şey var onda.

'Uğurcan kedi gibi, her yere atlıyor'

Beni bu sezon Süper Lig’de en çok zorlayan kaleci Uğurcan. Kedi gibi, her yere atlıyor. Altay da aynı. Benim bir pozisyonumu çok iyi kurtarmıştı Altay. Muric de inanılmaz, adam iki metre, kaleyi bile görmüyorsun.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal