Robert Lewandowski takımdan ayrılmasına izin vermeyen Bayern Münih yönetimine isyan etti

Bayern Münih’ten ayrılma kararı alan Polonyalı yıldız Robert Lewandowski’nin almış olduğu kararla ilgili yaptığı açıklamalar tüm dünyada büyük ses getirdi. Kendisinin başına gelenleri gören futbolcuların Bayern Münih’e gelmek istemeyeceğini söyledi.

07.06.2022-11:12 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-11:12) Robert Lewandowski takımdan ayrılmasına izin vermeyen Bayern Münih yönetimine isyan etti

Senelerdir Alman devi Bayern Münih’te forma giyen gol makinesi Robert Lewandowski, önümüdeki sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesi öncesinde takımdan ayrılmak istiyor. Alman ekibinin sözleşme süresini tamamlamasını istediği Robert Lewandowski, almış olduğu ayrılık kararı ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü.

Kendisini bırakmayan Bayern yönetimine isyan etti!

Ülkesi Polonya'da bir podcast programına katılan ve yaptığı sitemkar açıklamalar ile birlikte Bayern Münih yönetimini hedef alan Robert Lewandowski, programda yapmış olduğu açıklamalarda ;


‘ Ayrılmayı istemem parayla ilgili değil. Hayatımda başka duyguların da olmasını istiyorum. Beni sonuna kadar dinlemediler. İçimden bir ses ayrılmam gerektiğini söylüyor ve bunu aşamıyorum. Bir kulüpte yıllar boyunca oynuyorsanız, sürekli kendinizi hazır tuttuysanız, sakatlıklarda bile hazırsanız ve en iyi halinizi ortaya çıkardıysanız bence iki taraf için de en iyi çözümü bulmak gerekiyor ve tek taraflı bakmamak gerekiyor. Burada birkaç yıl oynadıktan sonra böyle bir talepte bulunsaydım anlardım ama böyle bir yolu bitirdikten sonra bu saygıyı görmek istiyorum. Kulüp beni neden zorla tutacak ki? Başına böyle bir şeyin gelebileceğini gören hangi oyuncu Bayern'e gelmek isteyecek ki? 8 yıldır buradayım. Harika insanlarla tanıştım, harika işler başardık. Bunun hafızalarda böyle kalmasını istiyorum. ‘ ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.

Robert Lewandowski’nin Bayern Münih macerası

2014-2015 sezonunda Borussia Dortmund ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından bonservis ücreti ödenmeden Bayern Münih kadrosuna katılan Robert Lewandowski, attığı gollerle büyük dikkat çekmişti. Bayern Münih kariyerinde toplamda 373 karşılaşmaya çıkan Robert Lewandowski, bu maçlarda 344 gol, 72 asistlik bir katkı sağlamayı başarmıştı. Lewandowski, son olarak geride bıraktığımız sezonda 45 karşılaşmaya çıkarken, 50 gol ve 7 asistle oynamıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal