Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman ve hangi kanalda? Basketbolda beklenen final serisi başlıyor

Basketbolda beklenen final serisi başlıyor. ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ilk maçında Fenerbahçe Beko Anadolu Efes’i konuk edecek. Peki Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman ve hangi kanalda? İşte karşılaşmanın merak edilenleri...

07.06.2022-10:21 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-11:17) Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman ve hangi kanalda? Basketbolda beklenen final serisi başlıyor

ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisi heyecanı bugün başlıyor. Dev finalde Fenerbahçe Beko Anadolu Efes’i konuk edecek. Normal sezonu lider bitiren ve saha avantajına sahip olan Fenerbahçe Beko Anadolu Efes karşısında bu avantajını kullanarak seride öne geçmek istiyor. Ligde ve Avrupa’da son 2 sezonun şampiyonu Anadolu Efes ise zorlu Fenerbahçe Beko deplasmanında galip gelerek avantaj ibresini kendi tarafına çekmek istiyor.

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman ve hangi kanalda?

ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ilk maçında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes 7 Haziran 2022 Salı günü saat 20.00’de Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Heyecanla beklenen mücadele Tivibu Spor 2 ve TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes

Fenerbahçe’nin final yolculuğu

Fenerbahçe Beko, ING Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu 30 maçta 24 galibiyetle ilk sırada bitirdi. Sarı lacivertliler, Play-Off turunda çeyrek finali Frutti Extra Bursaspor’a karşı 2-1, yarı finali ise Darüşşafaka’ya karşı 3-1 ile geçerek final vizesi aldı.

Anadolu Efes’in final yolculuğu

Anadolu Efes, ING Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonu 23 galibiyet ve 7 yenilgiyle ikinci sırada tamamladı. Lacivert Beyazlılar, Play-Off çeyrek finalinde Pınar Karşıyaka’yı 2-1, yarı finalde ise Galatasaray Nef’i 3-2 geçerek finale yükseldi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal