08.04.2022-10:05 (Son Güncelleme:21.06.2022-12:34)


1

Beşiktaş'ta önümüzdeki sezonda teknik ekipte büyük bir sürpriz yaşanması bekleniyor. Fransız teknik adama eski Beşiktaşlı futbolcunun yardımcı antrenör olacağı konuşuluyor.



2

Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde iz bırakan isimlerden biri olan Demba Ba'nın önümüzdeki sezonda siyah beyazlı takıma geri döneceği iddia edildi.



3

Bir süredir İstanbul'da bulunan 36 yaşındaki yıldız isim Demba Ba'nın kısa süre içerisinde sözleşme imzalayarak yeni görevine kısa süre içerisinde başlaması beklenmekte. Eski yıldız futbolcu ile ilgili yaşanan gelişmeler taraftarları da çok heyecanlandırdı.



4

Beşiktaş'ın 2014'te Premier Lig takımı Chelsea'den 6 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Demba Ba sadece bir yıl sonra 13 Milyon Euro'ya Çin'in SH Shenua takımına satıldı ve Beşiktaş'a 7 milyon euro kazandırmıştı.



5

2017'nin devre arasında kiralık olarak yeniden takıma dahil edilen yıldız futbolcu o sezon 2 karşılaşmada forma giyerken 1 gol atmıştı ve ligde şampiyon olan kadronun içerisinde yer almanın mutluluğunu yaşamıştı.



6

Ardından Göztepe ve Başakşehir'de oynayıp turuncu lacivertlilerde bir lig şampiyonluğu daha yaşayan Demba Ba geçen yıl İsviçre ekibi Lugano'da aktif futbol kariyerine son vermişti.



7

Demba Ba Beşiktaş'ta sevilen isimlerden birisi haline gelmişti. Hatta adına besteler bile yayınlanmıştı. Taraftarların sevdiği isimlerden birisi haline gelen futbolcunun Beşiktaş'ın teknik ekibinde yer alacak olması siyah beyazlı taraftarları bir hayli heyecanlandırmış durumda.



8

Demba Ba futbolculuk kariyerinde Türkiye'de büyük iz bıraktı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR