08.04.2022-09:33 (Son Güncelleme:08.04.2022-09:51)


1

Spor Toto Süper Lig ekibi Altay'da Marco Paixao disiplinsiz davranışları nedeniyle bir başka futbolcu Murat Akça ise performans yetersizliği nedeniyle kadro dışı kaldılar. Alınan bu karar büyük yankı uyandırdı.



2

Süper Lig'de küme düşme hattında olan Altay'da flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Süper Lig ekibinde kulübün başkanı Özgür Ekmekçioğlu istifa kararını duyurmuştu. Altay'da yaşanan bu gelişmeye yenileri daha eklenmiş durumda



3

Süper Lig ekibinde takımın Portekizli yıldızı Marco Paixao disiplinsiz davranışları dolayısıyla kadro dışı bırakıldı.



4

Ayrıca takımın bir diğer futbolcusu Murat Akça'nın ise performansı nedeniyle kadro dışı kaldığı duyuruldu. Alınan kararlar Türk futbolunda dikkat çekti.



5

Altay'da Portekizli futbolcu Marco Paixao'nun ve Murat Akça'nın kadro dışı kalması ile ilgili olarak resmi açıklama yayınlandı. Süper Lig ekibinde küme düşme hattında olan İzmir ekibinde Başkan Özgür Ekmekçioğlu'nun istifası sonrasında 2 şok gelişme daha oldu. Siyah beyazlı kulüp bir açıklama yayımlayarak Marca Paixao'nun ve Murat Akça'nın kadro dışı kaldığını belirtti.



6

Kulüpten yapılan açıklamada ise, 'A Takımı oyuncularımızdan Marco Paixao disiplinsiz davranışları sebebi ile, Murat Akça ise performans yetersizliği nedeniyle yönetim kurulumuzun almış olduğu karar gereği kadro dışı bırakılmışlardır.' ifadelerine yer verildi.



7

Süper Lig ekiplerinden olan İzmir takımı Altay'da sular durulmak bilmiyor. Kulüpte son olarak Başkan Özgür Ekmekçioğlu istifasını duyurmuştu. Özgür Ekmekçioğlu'nun istifasından önce kulüpte teknik adam değişiklikleri yaşanmıştı. Son olarak ise takımın Portekizli futbolcusu Paixao ve Murat Akça'nın kadro dışı kaldığı aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR