09.09.2021-12:21 (Son Güncelleme:09.09.2021-13:38)


1

Miralem Pjanic : (20 Milyon Euro) Beşiktaş'ın transferin son zamanlarında İspanyol devi Barcelona'dan kadrosuna kattığı Bosna Hersekli yıldız Miralem Pjanic transfer döneminin kuşkusuz en çok ses getiren hamlelerinden biri oldu. Siyah beyazlılar, Boşnak yıldız Miralem Pjanic'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. Pjanic, geçtiğimiz sezon tam 60 milyon euro bonservis ücreti ile birlikte İtalyan devi Juventus'tan İspanyol ekibi Barcelona'ya transfer olmuştu.



2

Diego Rossi : (18 Milyon Euro) Fenerbahçe'nin transfe dönemindeki en çok ses getiren hamlelerinden biri Diego Rossi oldu. ABD ekiplerinden Los Angeles FC'den sezon sonuna kadar satın alma opsiyonu ile birlikte Fenerbahçe'ye transfer olan 23 yaşındaki yıldız futbolcunun transferi tüm dünyada ses getirdi.



3

Rachid Ghezzal : (12 Milyon Euro) Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyen ve ligde fırtına gibi esen Cezayirli oyuncu Rachid Ghezzal büyük beğeni toplamış ve siyah beyazlıların kazandığı şampiyonlukta oldukça önemli bir rol oynamıştı. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'den 3 milyon euro bonservis ücreti karşılığında transfer olan Rachid Ghezzal, Süper Lig'in en değerli 3. oyuncusu konumunda yer alıyor.



4

Mergim Berisha : (10 Milyon Euro) Fenerbahçe'nin transferin son günlerinde kadrosuna kattığı 23 yaşındaki golcü oyuncu Mergim Berisha, tam tamına 5 milyon euro bonservis ücreti karşılığında Salzburg'dan transfer edilmişti. Golcü oyuncu için beklentiler çok yüksek olurken Mergim Berisha bu sezon Süper Lig'de gol kralı olmak istiyor.



5

Michy Batshuayi : (10 Milyon Euro) Transfer döneminin en çok konuşulan hamlelerinden biri olan Belçikalı golcü Michy Batshuayi transferinde siyah beyazlılar İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea ile sezon sonuna kadar kiralık olacak şekilde anlaşma sağladı. Golcü oyuncu Michy Batshuayi'nin transferi tüm dünyada büyük bir ses getirirken yıldız futbolcunun göstereceği performans merak içerisinde bekleniyor.



6

Valentin Rosier : (7.5 Milyon Euro) Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve göstermiş olduğu performansla kazanılan şampiyonluklarda oldukça önemli bir rol oynayan Fransız oyuncu Valentin Rosier'in transferi için Beşiktaş, Sporting Lizbon ile 4.5 milyon euro bonservis ücreti karşılığında anlaşma sağladı.



7

Gustavo Assunçao : (7 Milyon Euro) Galatasaray'ın transferin son gününde açıkladığı 21 yaşındaki genç yıldız Gustavo Assunçao transferi için sarı kırmızılılar 3.5 milyon euro satın alma opsiyonu ile birlikte sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağladı.



8

Alex Teixeira : (7 Milyon Euro) Beşiktaş'ın transfer döneminin başlaması ile birlikte kadrosuna katmak için çok yoğun bir çalışma yaptığı Alex Teixeira transferinde mutlu sona uzun süren uğraşlar sonucunda ulaşılmıştı. Bonservisini elinde bulunduran Brezilyalı yıldız futbolcunun transferinde siyah beyazlılar anlaşmayı sağladı.



9

Patrick Van Aanholt : (7 Milyon Euro) Son olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'da forma giyen 31 yaşındaki yıldız futbolcu Patrick Van Aanhol transferinde oyuncunun kulübü ile olan sözleşmesini uzatmaması nedeniyle bonservisini elinde bulundurma fırsatını kaçırmayan Galatasaray tecrübeli futbolcunun transferi için anlaşmayı sağladı.



10

Alexandru Cicaldau : (6.5 Milyon Euro) Galatasaray'ın Rumen ekibi Universitatea Craiova'dan tam tamına 6.5 milyon euro bonservis ücreti ile birlikte transfer ettiği 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için beklenti oldukça yüksek.



11

Andreas Cornelius : (6 Milyon Euro) Trabzonspor'un İtalyan ekibi Parma'dan 5 milyon euro bonservis ücreti karşılığında transfer ettiği golcü oyuncu Andreas Cornelius bu sezonun en çok dikkat çeken transferlerinden biri oldu.



12

Yann Karamoh : (6 Milyon Euro) Transfer döneminin en çok dikkat çeken ekiplerinden biri olan Fatih Karagümrük'ün İtalyan ekibi Parma'dan kadrosuna sezon sonuna kadar kiralık olarak kattığı 23 yaşındaki Yann Karamoh, geleceğin yıldız adayları arasında yer alıyor.



13

Shapi Suleymanov : (6 Milyon Euro) Süper Lig'in yeni ekibi Giresunspor'un ses getiren transferi 21 yaşındaki Shabi Suleymanov açıklandığı günden bu yana büyük ses getirmişti. Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Rus futbolcunun bu sezon göstereceği performans merak içerisinde bekleniyor.



14

Mounir Chouiar : (6 Milyon Euro) Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un Mounir Chouiar bu sezonun en çok dikkat çeken hamlelerinden biri oldu. 22 yaşındaki yıldız adayı için Fransız ekibi Dijon ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağlandı.



15

Chidozie Awaziem : (5 Milyon Euro) Bir dönem adı Beşiktaş ile çok sık anılan 24 yaşındaki başarılı Nijeryalı stoper Chidozie Awaziem, Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor ile sezon sonuna kadar kiralık olacak şekilde anlaşma sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR