09.09.2021-12:00 (Son Güncelleme:09.09.2021-12:19)


1

Spor Toto Süper lig devlerinden Fenerbahçe tarihinin en efsane futbolcuları arasında yer alan Alex de Souza'dan, Galatasaray'ın yeni transferi genç yetenek Gustavo Assunçao ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı.



2

Spor toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından birisi olan Alex De Souza'dan, Galatasaray'ın yeni genç yeteneği Gustavo Assunçao'ya dikkat çeken bir mesaj geldi.



3

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex De Souza, Instagram hesabından Galatasaray'ın yeni transferi Gustavo Assunçao'yu ve babasını tebrik etti.



4

Galatasaray'ın yeni transferi Gustavo Assunçao, UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarında sarı kırmızılı formayı terletemeyecek. UEFA listesinde adı yer almayan futbolcu diğer aşamada Galatasaray formasıyla Avrupa karşılaşmasına çıkabilecek.



5

UEFA'ya 2 Eylül'de Avrupa Ligi listesi verilmesinden dolayı Gustavo Assunçao, sadece Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda forma şansı bulabilecek.



6

Portekiz takımlarından Famalicao'da iki sezondur düzenli olarak görev alan genç yetenek, 69 maça çıktı ve 1 gol 2 asistlik performans kaydetti. Genç yetenek, hem önliberoda hem de merkez orta sahada görev alabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR