Süper Lig’i sarsacak transfer açıklandı: Kartlar yeniden dağıtılıyor

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, son olarak İspanya La Liga takımlarından Sevilla’da top koşturan Isco’yu her an transfer edebilir. Yeşil beyazlılar Türkiye’de halen devam eden transfer döneminin dünyada bitmesini avantaja çevirmek istiyor.

28.02.2023-09:47 - (Son Güncelleme: 28.02.2023-17:25) Süper Lig’i sarsacak transfer açıklandı: Kartlar yeniden dağıtılıyor

Lige verilen arada kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam eden Konyaspor, dünyaca ünlü bir yıldızı kadrosuna katmak üzere. Tüm dünyada transfer döneminin kapanmasını fırsata çevirmek isteyen yeşil beyazlı takım, son olarak Sevilla’da forma giyen İspanyol orta saha oyuncusu Isco’yu kadrosuna katmak için temaslarını yoğunlaştırdı. Alınan son bilgilere göre Konyaspor Isco transferini bitirmeye çok yakın.

Isco’nun maaşı gündemde

Isco transferindeki esas kritiğin maaştan geçtiği ve Konyaspor'un da bu yönde planlamalar yaptığı biliniyor. Konyaspor Başkan Vekili Mehmet Akcan, kısa zaman önce transfer hakkında açıklama yapmış ve Isco ile görüşüyoruz demişti! Sözlerine, transferi bitirmek için her şeyi yaptıklarını söyleyerek devam eden Akcan, şanslarını ise %50 gibi ciddi bir sayı ile ifade etmişti.

Konyaspor Isco

İlhan Palut gitti galibiyet hasreti geldi

Geçtiğimiz haftalarda teknik direktör İlhan Palut ile sürpriz bir yol ayrılığı yaşayan Konyaspor, Palut’un gidişi sonrasında ligde henüz galibiyet alamadı. Yeşil beyazlılarda yönetim Isco transferiyle bu kötü form grafiğini tersine çevirme planları yapıyor.

2 aydır takımsız

Birkaç yıl önceki bonservis değeri 90 milyon euro olan ve yıllarca Real Madrid'de forma giyen İspanyol orta saha, bu sezon başında geldiği Sevilla'da ise hocayla anlaşamadı ve bonservisini tekrar eline aldı. Yaklaşık olarak 2 aydır boşta olan yetenekli oyuncu, bu sezon Sevilla forması ile 19 maça çıktı ve 1 gol ile 3 asistlik katkı sağladı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal