23.05.2022-11:28 (Son Güncelleme:26.06.2022-15:14)


1

Takımdan ayrılacak

Takımdan ayrılacak

Galatasaray'a geçtiğimiz sezon geri dönen ancak beklentilerin bir hayli altında kalarak pek fazla forma şansı bulamayan Semih Kaya'nın önümüzdeki sezon öncesinde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, sürpriz bir taliplisi çıktı.



2

Süper Lig'de kalması bekleniyor

Süper Lig'de kalması bekleniyor

Yeni Malatyaspor'dan geçtiğimiz sezon Galatasaray kadrosuna katılan Semih Kaya'nin önümüzdeki sezonda Süper Lig'de farklı bir kulübe imza atması bekleniyor.



3

İstanbul ekibi girişimlere başlıyor

İstanbul ekibi girişimlere başlıyor

31 yaşındaki stoperin takımdan ayrılması gündemde. Oyuncu ile Süper Lig'in yeni ekibi Ümraniyespor'un yakından ilgilendiği ve transferi için girişimlere başlayacağı aktarıldı.



4

Önemli gelişmeler söz konusu

Önemli gelişmeler söz konusu

Tecrübeli stoper ile ilgili ise dikkat çeken gelişmeler yaşanmakta. Oyuncu ile son olarak ise Süper Lig'e yeni çıkma başarısı gösteren Ümraniyespor'un yakından ilgilendiği ve transferde yakın zamanda önemli gelişmelerin olabileceği vurgulanıyor.



5

Gözler oyuncuya çevrildi

Gözler oyuncuya çevrildi

Bu anlamda gerek sarı kırmızılılarda gerek Ümraniyespor'da gözler Semih Kaya'ya çevrilmiş durumda.



6

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Futbol hayatına Altay altyapısında başlayan Semih Kaya ardından Galatasaray altyapısının yolunu tuttu. Ardından ise Galatasaray altyapısında çeşitli kategorilerde forma giydi. Oyuncu sonrasında ise Gaziantepspor'a kiralandı. Gaziantepspor'dan sonra Galatasaray'a geri döndü.



7

Çekya'ya gitmişti

Çekya'ya gitmişti

Galatasaray'dan sonrasında Kartalspor'a kiralanan futbolcu geri döndüğünde kariyerinin zirvesini yaşadı. Sarı kırmıızılılar ile Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Semih Kaya sonrasında Çek ekibi Sparta Prag'a transfer oldu.



8

Sarı kırmızılılara geri döndü

Sarı kırmızılılara geri döndü

Ardından ise Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un yolunu tuttu. Son olarak önemli başarılara imza attığı Galatasaray'a geri döndü.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR