22.05.2022-12:25 (Son Güncelleme:22.05.2022-12:25)


1

Önder Özen, Beşiktaş – Konyaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Siyah beyazlıların Bayern Münih’in oyun sistemini örnek aldığını ve önümüzdeki sezonun planlaması hakkında konuştu.



2

Spor Toto Süper Lig’de son hafta karşılaşmasında Beşiktaş kendi sahasında taraftarı önünde oynadığı müsabakada Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Siyah beyazlıların önümüzdeki sezon birçok oyuncunun sözleşmesinin bitiyor olmasının büyük bir avantaj olduğunu söyleyen Önder Özen karşılaşma ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmelerle büyük ses getirdi.



3

NTV ekranlarında konuşan ünlü yorumcu Önder Özen, Beşiktaş – Konyaspor maçı hakkında yaptığı değerlendirmelerde ;



4

Önder Özen : Tekrar edilmemiş performanslar şüphe uyandırır. Sörloth, bizim ligimizde zor bir testten geçti. Teknik, taktik olarak Beşiktaş takımına katkı verecek bir oyuncu.



5

Önder Özen : Beşiktaş'ın oyununa ve sistemine nasıl olur? Valerien Ismael'in oynatmak istediği oyunla, Leipzig'in birkaç yıldır üzerinde durduğu oyun sistemi aynı. Nagelsmann da bunun üzerine çalıştı.



6

Önder Özen : Valerien, Beşiktaş'ta 'Rakip yarı alana çok çabuk yerleşelim, yerleştiğimizde de atağı tamamlayalım' diyecek. Bu yüksek fizik kalite ve koşuyla olacak. Sörloth bu sisteme de uygun. Vuruş olarak Türkiye'deki birçok oyuncunun önünde olabilir.



7

Önder Özen : Bizim ligimizde topla baskı yapacak takım kurmak kolay değildir. Eğer olursa Dolmabahçe gümbür gümbür olur. Beşiktaş taraftarı da bu tip oyunları sever.



8

Önder Özen : Beşiktaş'ta Ljajic, Lens, Douglas ve N'Sakala gibi oyuncuların gitmesi maaş bütçesinde epey bir yer açılacak. Muhtemelen bu yönetim kurulu 22 oyuncu ve tamamlayıcı 2-3 futbolcuyla toplam 25 futbolcu harika bir takım kurma şansı verebilir. En az 5 oyuncuya ihtiyacı var Beşiktaş'ın.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR