Süper Lig'e yükselen Ümraniyespor'da Mevlüt Erdinç ile yollar ayrıldı! Yıldız ismin yeni adresi merak konusu oldu

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Ümraniyespor'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Son gelen bilgiye göre takımın tecrübeli futbolcularından Mevlüt Erdinç ile yollar ayrıldı. Futbolcunun transferiyle ilgili gelişmeler dikkat çekmekte.

31.05.2022-14:28 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-14:38) Süper Lig'e yükselen Ümraniyespor'da Mevlüt Erdinç ile yollar ayrıldı! Yıldız ismin yeni adresi merak konusu oldu

Spor Toto 1. Lig'den Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren takımlardan birisi olan Ümraniyespor'da yeni sezonun kadrosu şekillenmekte. İstanbul ekibinde bu anlamda çarpıcı bir gelişme yaşandı. Takımın tecrübeli futbolcularından Mevlüt Erdinç ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

Resmi açıklama geldi

Ümraniyespor'da yapılan açıklamada 'Şampiyon sezonumuzda formamızı terleten başarılı oyuncumuz Mevlüt Erdinç'e teşekkür eder; bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.' ifadelerine yer verildi. Ara transfer döneminde Süper Lig 1. ekipleri olan Kocaelispor'dan Ümraniyespor'a transfer olan Mevlüt Erdinç, İstanbul ekibiyle 2 karşılaşmaya çıktı. Ayrıca Ümraniyespor bugün bir ayrılığı daha açıklamıştı. Kulüpten yapılan diğer açıklamada ise Avdija Vrsajevic'in takımdan ayrıldığı duyurulmuştu.


Futbolcunun kariyeri

35 yaşındaki Mevlüt Erdinç kariyeri ile oldukça dikkat çekmekte. Tecrübeli oyuncu Fransa'nın Sochaux takımında başladığı futbol hayatına ardından PSG takımına transfer oldu. Sonrasında Rennes takımına katıldı. Futbol hayatına ardından Guingamp, Metz, Hannevor takımlarında oynadı. Ülkemizde ise ilk olarak 2018 yılında Başakşehir takımına  transfer oldu. Sonrasında ise Antalyaspor'un yolunu tuttu. Ardından Fenerbahçe'nin kadrosuna katıldı. Sonraki durakları ise sırasıyla; Karagümrük, Kocaelispor ve Ümraniyespor oldu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal