Süper Lig'den hangi takımlar Avrupa'ya gidecek? Hangi takım hangi turnuvaya katılacak?

Süper Lig sona ererken Avrupa'ya gidecek olan takımlar merak ediliyor. Şampiyon Trabzonspor’un ardından ikinciliği üstlenen Fenerbahçe’yi Konyaspor takip ediyor. Peki, Süper Lig’de hangi takımlar Avrupa’ya gidecek? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

22.05.2022-07:39 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-07:39) Süper Lig'den hangi takımlar Avrupa'ya gidecek? Hangi takım hangi turnuvaya katılacak?

Süper Lig’in ardından futbol severler Avrupa’ya gidecek olan takımları araştırmaya başladı. Birinci olan Trabzonspor kupa heyecanı yaşarken, Fenerbahçe ise Lig ikincisi oldu. Hedefte Avrupa kupası varken hangi takımın gideceği merak ediliyor. Peki, Süper Lig’de hangi takımlar Avrupa’ya gidecek? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

Süper Lig'de hangi takımlar Avrupa'ya gidecek?

Önümüzdeki sezonda Avrupa’ya gidecek olan 5 takım bulunuyor. Birinci takım ve ikinci takım Şampiyonlar Ligi'nde yarışırken, ikinci, üçüncü ve dördüncü takımlarda Konferans Ligi'nde yarışacak. Türkiye Kupasının kazanan ise Avrupa Ligi’ne gidecek.

Avrupa'ya Hangi Takımlar Gidecek

Avrupa’ya gidecek olan takımlar merakla araştırılırken, Avrupa biletini alan takımlar Trabzonspor, Fenerbahçe, Konyaspor, Başakşehir, Alanyaspor oldu.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal