Süper Lig’den düşen ve yükselen takımlar 2022

Süper Lig'de yarın yapılacak son maçların ardından sezon bitmiş olacak. 2021-2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor olarak, takım fanatiklerini günlerce sevince boğmuştu. Şampiyonluktan sonra, futbolseverler İnternet üzerinden, Süper Lig'den düşen takımları araştırmaya başladı. Peki, Süper Lig’den düşen ve yükselen takımlar hangileridir? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

21.05.2022-21:34 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-21:34) Süper Lig’den düşen ve yükselen takımlar 2022

Süper Lig'de yarın yapılacak son maçların ardından sezon bitmiş olacak. 2021-2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor olarak, takım fanatiklerini günlerce sevince boğmuştu. Şampiyonluktan sonra, futbolseverler İnternet üzerinden düşen takımları araştırmaya başladı.

süperlig

Süper Lig’den düşen ve yükselen takımlar hangileridir?

Sezonun bitmesinden önceki son mücadeleler bu hafta yapılmış olacak. Süper Lİg'deki son maç heyecanları devam ederken, İnternet üzerinden Lig'e yükselen ve Lig'den düşen takımlar merak ederek araştırılmaya devam ediyor. Herkesin merak ederek araştırdığı, süper lig'e veda eden takımlar sonunda açıklandı. 

2021-2022 Ahmet Çalık sezonunun Şampiyonluğunu Trabzonspor üstlendi. Lig'e veda etmiş olan takımlar ise, Altay, Çaykur Rizespor, Göztepe ve Yeni Malatyaspor olmuştur. 

Bir diğer merak edilen konular arasında ise, Süper Lig'e yükselmiş olan takımlar. Yükselişe geçen 2 takımlar şu şekilde yer almaktadır. Bunlar, Ankaragücü ve Ümraniyespor olarak geçmektedir.

3.takım ise, Bandırmaspor, İstanbulspor, BB Erzurumspor ve (Eyüpspor-Tuzlaspor-Samsunspor üçlüsünden biri) aralarında oynanacak olan play-off maçının ardından belli olmuş olacak.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal