Süper Lig gol kralı kim oldu? 2021-2022 Süper Lig Ahmet Çalık sezonu gol kralı yarışı ve gol sayıları

Süper Lig sezonu yarın oynanacak olan maçların ardından bitmiş olacak. Lig'de şampiyonluğu alan başarılı takım Trabzonspor olmuştu. Futbolseverler ise Süper Lig gol kralını merak ederek araştırmaya devam ediyor. Peki, Süper Lig gol kralı kim oldu? 2021-2022 Süper Lig Ahmet Çalık sezonu gol kralı yarışı ve gol sayılarındaki son durum nedir? İşte konu hakkındaki merak edilen tüm detaylar, sayfamızda yer almaktadır.

21.05.2022-21:12 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-21:12) Süper Lig gol kralı kim oldu? 2021-2022 Süper Lig Ahmet Çalık sezonu gol kralı yarışı ve gol sayıları

Süper Lig sezonu yarın oynanacak olan maçların ardından bitmiş olacak. Lig'de şampiyonluğu alan başarılı takım Trabzonspor olmuştu. Futbolseverler ise Süper Lig gol kralını merak ederek araştırmaya devam ediyor. Peki,  İşte konu hakkındaki merak edilen tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

süper lig

Süper Lig gol kralı kim oldu? 2021-2022 Süper Lig Ahmet Çalık sezonu gol kralı yarışı ve gol sayılarındaki son durum nedir? 

Süper Lig sezonu boyunca tüm takımlar ve yapmış oldukları karşılaşmalı maçlar çok konuşulmuştu. Yarın oynanacak maçlardan sonra sezonu kapatmış olacağız. Futbolseverler şimdiden İnternet üzerinden araştırmalar yaparak, gol kralının kim olduğunu merak etmektedirler. Bu sezon gol krallığında ilk 3. sırada 4 büyük takımdan kimse yer almamaktadır. 

Ahmet Çalık

Gol krallığındaki son durum merak edilirken, 20 atmış olduğu golle ilk sıralarda Umut Bozok yer almaktadır. Umut Bozok'u takip eden diğer isimler arasında ise, atmış oldukları 16 gollerle, Ayoub El Kaabi ve Joel Pohjanpalo yer almaktadır. 

Bir diğer merak edilen konulardan bir tanesi'de asist krallığı konusu oldu. 

Süper Lig asist krallığında Efecan Karaca, Edin Visça ve Matias Vargas 12'şer asistle 1.'liği paylaşmaktadırlar. Bu 3 ismi ise, Max Gradel 11 asist, Nwakaeme ise 10 asist ile takip etmektedir.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal