Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Malatya FB youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’de Fenerbahçe sezonun son maçında Yeni Malatyaspor deplasmanında mücadele edecek. Karşılaşmanın özetini izlemek isteyen futbol severler ise Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, Malatya FB youtube geniş özeti ve maçın golleri terimlerini bulmaya çalışıyor. Konu hakkındaki tüm detaylar haberimizde...

21.05.2022-20:32 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-12:39) Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Malatya FB youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de son hafta karşılaşmasında iyi bir yükseliş yakalayan Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde çıktığı Yeni Malatyaspor deplasmanında 5-0’lık farklı bir galibiyet alarak yenilmezlik serisini devam ettirmeyi başardı. Geçtiğimiz haftalarda Spor Toto Süper Lig’e veda eden Yeni Malatyaspor ise taraftarı önünde oynadığı karşılaşmada sahadan farklı bir mağlubiyet ile ayrılarak büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman oynandı?

Spor Toto Süper Lig’de 38. hafta karşılaşması olan Yeni Malatyaspor Fenerbahçe mücadelesi 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 19.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynandı. Karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 kanalında canlı yayındı.


Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı hakemi kim oldu?

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçında görev alan hakem Volkan Bayarslan oldu. Yardımcı hakemlik görevini ise Bahtiyar Birinci ve Ali Tuna üstlendi. Karşılaşmanın VAR hakemi ise Abdulkadir Bitigen oldu.

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe 11'ler:


Yeni Malatyaspor : Abdülsamed, Barış, Awuku, Campi, Hafez, Atakan, Musa, Umut, Haqi, Miraç, Mustafa Eskihellaç.

Fenerbahçe : Altay, Ferdi, Tisserand, Serdar Aziz, Szalai, Gustavo, Zajc, Mert Hakan, İrfan Can, Rossi, Serdar Dursun.

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçının özetini karşılaşma bittikten sonra Bein Sports’un internet sitesine giriş yaparak izleyebilirsiniz.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal