17.05.2022-14:31 (Son Güncelleme:21.06.2022-13:06)


1

Yaprak dökümü devam ediyor

Yaprak dökümü devam ediyor

Süper Lig'e veda eden Yeni Malatyaspor'da yaprak dökümü devam ediyor. Takımdan önemli isimler ayrılmakta.



2

Tecrübeli oyuncu ayrılacak

Tecrübeli oyuncu ayrılacak

Anadolu ekibinde takımdan ayrılacak futbolculardan birisinin de Sadık Çiftpınar olduğu biliniyordu. 29 yaşındaki stopere sürpriz bir talip çıktı. Volkan Demirel'in çalıştırdığı Fatih Karagümrük'ün futbolcuyu transferde radarına aldığı öğrenildi.



3

Eski takım arkadaşını çok istiyor

Eski takım arkadaşını çok istiyor

Yeni Malatyaspor'dan ayrılan Sadık Çiftpınar ile İstanbul ekibi Fatih Karagümrük'ün transferde harekete geçtiği özellikle takımın teknik direktörü Volkan Demirel'in Fenerbahçe döneminden takım arkadaşı olan futbolcuyu kulübe getirmeyi çok istediği öğrenildi.



4

Hızlı davranmak istiyorlar

Hızlı davranmak istiyorlar

Sadık Çiftpınar'a Süper Lig'den başka pek çok takımın ilgisinin olduğunu biliniyor. Bu nedenle Fatih Karagümrük transferde hızlı davranarak oyuncu ile mutlu sona ulaşmak istiyor.



5

Yeşil ışık yaktı

Yeşil ışık yaktı

Sadık Çiftpınar'ın, Volkan Demirel'in eski takım arkadaşı olması nedeniyle Karagümrük transferine sıcak baktığı ise gelen bilgiler arasında yer almakta. Bu anlamda transferde yakın zaman içerisinde önemli gelişmelerin yaşanması söz konusu.



6

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Futbol hayatına Seyhan Belediyesi altyapısında başlayan Sadık sonrasında Galatasaray altyapısına gitti. Ardından ise Akçaabat FK'ya transfer oldu. Akçaabat sonrasında Yeni Malatyaspor'un yolunu tuttu. 2019 yılında ise başarılı performansı ile Fenerbahçe'nin dikkatini çekti.



7

Takıma veda edecek

Takıma veda edecek

Fenerbahçe sonrasında tekrar eski kulübüne gitti. Oyuncu bu sezon Süper Lig'e veda eden Yeni Malatyaspor'dan ise ayrılma kararı aldı.



8

Gelişmeler merakla takip edilmekte

Gelişmeler merakla takip edilmekte

Futbolcu ile son olarak ise İstanbul ekibi Fatih Karagümrük'ün ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarıldı. Sadık Çiftpınar ile ilgili gelişmeler taraftarlar tarafından ilgiyle takip edilmekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR