17.05.2022-14:03 (Son Güncelleme:17.05.2022-14:03)


1

Spor Toto Süper Lig’in 37. Haftasında oynanan Galatasaray – Adana Demirspor karşılaşması büyük bir heyecana sahne oldu. Sarı kırmızılılar, ligin flaş ekiplerinden Adana Demirspor karşısında sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılmayı başardı.



2

Ünlü yorumcu Önder Özen, NTV ekranlarında Galatasaray – Adana Demirspor karşılaşması ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmelerle büyük ses getirdi. Galatasaray hakkında yaptığı sert eleştiriler dikkatleri çekti.



3

Yıllardır sarı kırmızılıların sözleşme feshi gibi konularda, idari açıdan büyük yanlışlar yaptığını söyledi. Önümüzdeki sezon için Galatasaray’ın iyi bir planlamaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Önder Özen, yapmış olduğu değerlendirmelerde ;



4

Önder Özen : Berkan'ın kendi adına rekor kırdığı maç olabilir. Sürekli kaleyi denedi ve golü asisti olmamasına rağmen o denemelerden biri takımına penaltı kazandırdı.



5

Önder Özen : Adana Demirspor'da bazı oyuncular beklenenin çok altında kaldı. Gol atmasına rağmen bu isimlerin başında Yunus Akgün geliyor. Maçın başlarında bir pozisyonda adalesini tuttu ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.



6

Önder Özen : Galatasaray, önümüzdeki sezon direkt ilk 11 oynayacak 3 tane oyuncu transfer etmek zorunda. Galatasaray'ın o bölgeye transfer edebileceği herhangi bir Türk oyuncu olmadığını hesaba katarsak beklerden en az birinin Türk olması gerektiğini düşünüyorum.



7

Önder Özen : Galatasaray'ın yeni başkanı kim olursa olsun usta bir sportif akıl ile çalışması lazım. Bir planlayıcı gerekiyor Galatasaray'a Monchi gibi, Dortmund'dan ayrılan Zorc gibi hatta Luis Campos gibi.



8

Önder Özen : Galatasaray yıllardır çok fazla sözleşme feshi yapıyor. Çok fazla fesih çok fazla yanlış anlamına gelir. Artık sizin kumar oynama şansınız kalmadı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR