19.03.2022-15:34 (Son Güncelleme:19.03.2022-15:50)


1

Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Göztepe'de takımın defans futbolcusu Wilker Angel'in sağ uyluk üst kas yırtığı nedeniyle sezonu kapattığı aktarıldı. Futbolcudan gelen bu haber kümede kalmak isteyen takımda moralleri bozdu.



2

Spor Toto Süper Lig takımlarından Göztepe'nin savunma futbolcusu Wilker Angel'den gelen haber gündeme bomba gibi düştü



3

Takımın stoper futbolcusu Wilker Angel'in sakatlığı dolayısıyla sezonun kalan maçlarında forma giyemeyeceği aktarıldı. Yaşanan bu gelişme Türk futbolunda büyük yankı uyandırdı.



4

Göztepe kulübünden yapılan açıklamada, Wilker Angel'in sağ uyluk üst kas yırtığı nedeniyle sezonu kapattığı aktarıldı. Wilker Angel'in yanı sıra sağ uyluk hamstring kas yaralanması bulunan François Moubandje ve sol dizinde kemik ödemi tespit edilen Atınç Nukan'ın da bir süre sahalardan uzak kalacağı aktarıldı.



5

Kariyerine ülkesinin Trujillanos takımında başlayan futbolcu ardından Tachira takımına transfer oldu.



6

Tachira sonrasında ise adresi Rusya'nın Terek Grozny takımı oldu. Yıldız ismin bir sonraki durağı ise Rusya'nın Akhmat Grozny takımı oldu.



7

Rus ekibinden sonra ise Süper Lig takımlarından İzmir temsilcisi Göztepe'ye transfer oldu. Ana mevkisi stoper olan Venezuelalı yan mevki olarak ise önlibero ve sağ bek pozisyonlarında forma terletiyor.



8

Stoper futbolcunun bu anlamda durumu dikkatle takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR