19.03.2022-14:40 (Son Güncelleme:19.03.2022-14:58)


1

Galatasaray'a ilk geldiği zamanlar yoğun tepki alan Domenec Torrent, Beşiktaş derbisi ardından Barcelona maçındaki performansıyla taraftarlardan büyük alkış aldı. Sarı kırmızılılarda bu anlamda yeni sezon için başka bir teknik adamla çalışma düşüncesi ise şimdilik rafa kalkmış oldu.



2

Sarı kırmızılılarda son maçlarda ortaya konulan performanslardan sonra gerek takıma gerek teknik direktör Domenec'e karşı olumlu tepkiler arttı. Önce Beşiktaş derbisindeki zafer ardından Barcelona karşısında ortaya konulan performans taraftarlardan büyük alkış aldı.



3

Galatasaray'da takımın kritik maçlardaki performansı büyük alkış alırken, Torrent'e yönelik olumlu tutumda iyileşmeler oldu. Son olarak ise Domenec ile ilgili alınan kritik karar büyük yankı uyandırdı.



4

Galatasaray'a ilk geldiği günden beri gelecek sezonun planlamalarına dahil edilmeyen Domenec ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.



5

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın yaptığı seçimden çok memnun kaldığı ve teknik adamla gelecek sezon da yola devam etmek istediği öğrenildi. Başkanın bu kararı almasında Domenec'in son maçlarda takımla ortaya koyduğu performansın etkili olduğu aktarıldı.



6

Özellikle Domenec'in Konyaspor maçının ardından kullandığı, 'Bu takımı ben kurmadım, böyle buldum" sözleriyle tepki çeken ve Beşiktaş derbisi öncesinde protesto edilen Torrent, taraftarla arasındaki buzları eritti. Nef Stadı'ndaki Barcelona karşılaşması öncesinde alkışlarla tribüne çağrılan İspanyol hoca, 2-1'lik yenilgi sonrası ise, 'Oyuncularımla gurur duyuyorum. Taraftarlarımızla gurur duyuyorum. İnanılmaz bir taraftarımız var. Onların sayesinde son dakikaya kadar oyunu taşıdık' ifadelerine yer vermişti.



7

Devre arasında gerçekleşen takviyelerden sadece kaleci Pena'yı kendisi isteyen Torrent'in özellikle Florya'da Sensibile ile yaptığı görüşmelerde gelecek sezona dair taleplerini dile getirdiği aktarıldı.



8

Başkan Burak Elmas'ın takımın ilerleyen haftalarda ligde alacağı pozisyona göre tekrar Florya'da kurmaylarıyla buluşarak transferdeki yol haritasını çizeceği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR