Süper Lig’de 4. hafta maçı: Kayserispor Giresunspor maçı ne zaman başlayacak? Maçın hakemi ve ilk 11’leri belli oldu mu?

Süper Lig’de 4. hafta maçlarından birisi Kayserispor ile Giresunspor arasında oynanacak. Futbol severler maç hakkında detaylı bilgiler için internet üzerinden araştırma yapıyor. Peki Kayserispor Giresunspor maçı ne zaman başlayacak? Maçın hakemi ve ilk 11’leri belli oldu mu? Soruların yanıtı ve fazlası haberimizde...

28.08.2022-12:59 - (Son Güncelleme: 28.08.2022-12:59) Süper Lig’de 4. hafta maçı: Kayserispor Giresunspor maçı ne zaman başlayacak? Maçın hakemi ve ilk 11’leri belli oldu mu?

Spor Toto Süper Lig’in 4. hafta maçında Kayserispor Giresunspor ile bugün karşı karşıya gelecek. Ligdeki tek galibiyetini 2. haftada İstanbulspor karşısında alan ev sahibi Kayserispor diğeri iki maçta ise Beşiktaş’a 1-0, Başakşehir’e ise 2-0 kaybetmişti. Sarı kırmızılar ikinci 3 puan sevincini Giresunspor’a karşı yaşamak istiyor. Konuk Giresunspor ise son iki maçında sırasıyla deplasmanda Galatasaray’ı, evinde ise Kasımpaşa’yı mağlup etmişti. Karadeniz ekibi üst üste 3. galibiyetini Kayseri deplasmanında almaya çalışacak. Peki Kayserispor Giresunspor maçı ne zaman başlayacak? Maçın hakemi ve ilk 11’leri belli oldu mu?

Kayserispor Giresunspor maçı ne zaman başlayacak?

Spor Toto Süper Lig’in 4. hafta maçında Kayserispor Giresunspor ile 28 Ağustos 2022 Pazar günü saat 19.15’te Kadir Has Şehir Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Maç Bein Sports 2 kanalında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. 

Kayserispor Giresunspor maçı hakemi kim olacak? 

Kayserispor Giresunspor maçında Sarper Barış Saka düdük çalacak. Saka’nın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve İbrahim Bozbey üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda Emre Malok oturacak. 

Kayserispor Giresunspor

Kayserispor'da Mustafa Pektemek, Mario Gavranovic, Emrah Başsan ve Joseph Attamah, sakatlıkları nedeniyle zorlu maçta forma giyemeyecekler. Eksik oyuncusu bulunmayan Giresunspor ise müsabakaya tam kadro çıkacak.

Kayserispor Giresunspor muhtemel 11'ler:

Kayserispor: Bilal, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Karimi, Bertolacci, Cardoso, Mane, Thiam, İlhan

Giresunspor: Onurcan, Hayrullah, Arias, Perez, Alper, Mejia, Murat Cem, Savicevic, Serginho, Sainz, Bajic

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal