Kasımpaşa Hatayspor maçı hangi kanalda olacak, ne zaman oynanacak? Kasımpaşa Hatayspor hakemi ve muhtemel ilk 11’ler

Süper Lig’de puanla tanışmayan takımlardan Kasımpaşa ile Hatayspor bugün galibiyet orucunu bozmak adına sahaya çıkacak. Peki Kasımpaşa Hatayspor maçı hangi kanalda olacak, ne zaman oynanacak? İşte Kasımpaşa Hatayspor hakemi ve muhtemel ilk 11’ler...

28.08.2022-12:42 - (Son Güncelleme: 28.08.2022-12:42) Kasımpaşa Hatayspor maçı hangi kanalda olacak, ne zaman oynanacak? Kasımpaşa Hatayspor hakemi ve muhtemel ilk 11’ler

Futbol severlerin Süper Lig heyecanı 4. hafta karşılaşmalarıyla beraber devam ediyor. Kritik karşılaşmada puansız olan iki takım Kasımpaşa ile Hatayspor bugün İstanbul’da kozlarını paylaşacak. Geride kalan 3 hafta sonunda rakiplerinden tam 11 gol yiyen fakat hiç gol atamayan Kasımpaşa ligde son sıraya kadar geriledi. Mavi beyazlı takımın hedefi ilk gol sevincini ve galibiyetini Hatayspor karşısında yaşamak olacak. Rakibi gibi durumu iyi olmayan Hatayspor ise kadrosunun kalitesini göstermek için deplasmanda galip gelmeye çalışacak. 

Kasımpaşa Hatayspor maçı hangi kanalda olacak, ne zaman oynanacak?

Spor Toto Süper Lig’in 4. hafta maçında Kasımpaşa Hatayspor ile bugün saat 19.15’te Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda karşılaşacak. Bu kritik karşılaşma Bein Sports MAX 1 ekranlarında olacak. 

Kasımpaşa Hatayspor

Kasımpaşa Hatayspor maçı hakemi belli oldu mu?

Kasımpaşa Hatayspor maçında Mert Güzenge görev alacak. Cemil Tunç ve Ömer Tevfik Özkoç maçın yardımcı hakemleri olacak. Bülent Birincioğlu ise VAR koltuğunda oturacak. 

Kasımpaşa Hatayspor muhtemel 11'ler:

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Graovac, Sadık, Feyzi, Turgay, Hajradinovic, Eysseric, Fall, Ahmet, Bahoken

Hatayspor: Erce, Kamil Ahmet, Falette, Vranjes, Adekugbe, Ribeiro, Musa, Aabid, Saint-Louis, Lobhanidze, El Kaabi

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal