Alanyaspor İstanbulspor maçı ne zaman oynanacak, hangi kanalda? Maçın muhtemel ilk 11’leri

Süper Lig’de son iki maçında galip gelemeyen Alanyaspor ligin yeni takımı İstanbulspor karşısına çıkıyor. Peki Alanyaspor İstanbulspor maçı ne zaman oynanacak, hangi kanalda? İşte maçın muhtemel ilk 11’leri...

27.08.2022-16:41 - (Son Güncelleme: 27.08.2022-16:41) Alanyaspor İstanbulspor maçı ne zaman oynanacak, hangi kanalda? Maçın muhtemel ilk 11’leri

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Francesco Farioli’nin çalıştırdığı Alanyaspor ile ligde henüz puan alamayan İstanbulspor kozlarını paylaşacak. Son oynadığı maçta deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Alanyaspor İstanbulspor karşısında galip gelerek 2 maç aradan sonra 3 puan kazanmak istiyor. Geçen hafta evinde Konyaspor’a 4-0 kaybeden İstanbulspor ise ilk 3 puanını Alanya deplasmanında almaya çalışacak. Futbol severler ise maçın muhtemel ilk 11’leri başta olmak üzere karşılaşma hakkındaki detayları internet üzerinden araştırıyor.

Alanyaspor İstanbulspor maçı ne zaman oynanacak, hangi kanalda? 

Spor Toto Süper Lig’in 4. hafta karşılaşmasında Alanyaspor İstanbulspor ile 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 21.45’te Kırbıyık Holding Stadyumu’nda karşılaşacak. Zorlu karşılaşma başlama vuruşuyla beraber Bein Sports 2 ekranlarında olacak. 

Alanyaspor İstanbulspor

Alanyaspor İstanbulspor maçı hakemi kim?

Alanyaspor İstanbulspor maçının hakemi Mustafa Kürşad Filiz olacak. Filiz’in yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ile Osman Gökhan Bilir yapacak. Özgür Yankaya VAR koltuğunda oturacak. 

Alanyaspor İstanbulspor muhtemel 11'ler

Alanyaspor: Runarsson, Furkan, Fatih, Balkovec, Fer, Ferhat, Efkan, Pereira, Lusamba, Eduardo, Candeias

İstanbulspor: Jensen, Duhan, Mehmet, Oğuzhan, Okan, Ali, Muammer, Melih, İbrahim, Ethemi, Jetmir

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal