Süper Lig 4. hafta: Adana Demirspor Ümraniyespor maçı hangi kanalda ve ne zaman? Maçın hakemi kim olacak?

Süper Lig’de geçen hafta Fenerbahçe’ye mağlup olan Adana Demirspor henüz galibiyetsiz olan Ümraniyespor karşısında yara sarmaya çalışacak. Peki Adana Demirspor Ümraniyespor maçı hangi kanalda ve ne zaman? Maçın hakemi kim olacak? İşte detaylar...

27.08.2022-16:28 - (Son Güncelleme: 27.08.2022-16:28) Süper Lig 4. hafta: Adana Demirspor Ümraniyespor maçı hangi kanalda ve ne zaman? Maçın hakemi kim olacak?

Süper Lig’de hafta sonu maratonu heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalarla beraber hız kesmeden devam ediyor. Günün dikkat çekici maçında Adana Demirspor Ümraniyespor’u konuk edecek. Geçen hafta Fenerbahçe deplasmanında 4-2 kaybederek ligdeki ilk mağlubiyetini alan Adana Demirspor Ümraniyespor karşısında galip gelerek yara sarmak isterken, Ümraniyespor ise arzuladığı 3 puana Adana deplasmanında kavuşmayı planlıyor. Peki Adana Demirspor Ümraniyespor maçı hangi kanalda ve ne zaman? Maçın hakemi kim olacak?

Adana Demirspor Ümraniyespor maçı hangi kanalda ve ne zaman? 

Spor Toto Süper Lig’in 4. hafta maçında Adana Demirspor Ümraniyespor ile bugün saat 21.45’te Yeni Adana Stadyumu’nda karşılaşacak. Bu kritik mücadele maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

Adana Demirspor Ümraniyespor

Maçın hakemi kim olacak?

Adana Demirspor Ümraniyespor maçında Kadir Sağlam düdük çalacak. Maçın yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Candaş Elbil üstlenecek. VAR hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu olacak. 

Adana Demirspor Ümraniyespor muhtemel 11'ler

Adana Demirspor: Ertaç, Samet, Svensson, Abdurrahim, Onyekuru, Belhanda, Akintola, Ndiaye, Rodrigues, Gökhan İnler, Dzyuba

Ümraniyespor: Serkan, Lenjani, Glumac, Serkan, Onur, Avounou, Oğuz, Dos Santos, Bettaieb, del Valla, Mrsic

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal