04.03.2022-11:37 (Son Güncelleme:04.03.2022-11:55)


1

Trabzonspor

Trabzonspor

Takımda dev derbi öncesi Siopis, Djaniny, Bakasetas, Uğurcan Çakır, Bruno Peres sarı kart sınırında. Hamsik, Vitor Hugo ve Dorukhan Toköz ise sakat olarak bulunmakta. İsmail Köybaşı ise Koronavirüs şüphelisi



2

Fenerbahçe

Fenerbahçe

Fenerbahçe'de sarı kart sınırındaki isimler; Luiz Gustavo, Filip Novak, İrfan Can Kahveci. Sakat veya kadro dışı kalan isimler ise; Filip Novak, Ferdi Kadıoğlu, Luiz Gustavo, Arda Kurtulan, Enner Valencia



3

Galatasaray

Galatasaray

Galatasaray'da sarı kart sınırında Ömer Bayram, Fernando Muslera ve Mostafa Mohamed bulunuyor. Sakat veya kadro dışı oyuncu yok.



4

Beşiktaş

Beşiktaş

Siyah beyazlılarda sarı kart sınırında bulunan isimler; Oğuzhan Özyakup, Cyle Larin, Teixeira, Rıdvan Yılmaz ve Welinton. Takımda; N'Koudou, Mert Günok, Miralem Pjanic, Oğuzhan Özyakup, Josef de Souza ve Domagoj Vida sakat olarka bulunmakta. N'sakala ise kadro dışı olarak bulunuyor.



5

Çaykur Rizespor

Çaykur Rizespor

Takımda Boldrin, Baiano sarı kart cezalısı olarak bulunmakta. Umar ve Gökhan Gönül ise sakat olarak bulunmakta.



6

Adana Demirspor

Adana Demirspor

Adana Demirspor'da Erhan Öztümer, Assombalonga ve Yunus Akgün sarı kart sınırında. Remy ise antrenman eksikliği nedeniyle kadro dışı.



7

Medipol Başakşehir

Medipol Başakşehir

Medipol Başakşehir'de; Mahmut Tekdemir Youssouf Ndayishimiye, Gulbrandesn, Hasan Ali Kaldırım ve Salih Uçan sarı kart sınırında. Ayrıca Mahmut Tekdemir ve Youssouf Ndayishimiye bu hafta kadroda değiller.



8

Konyaspor

Konyaspor

Eray Birnican kırmızı kart cezalısı olarak bulunmakta. Sarı kart sınırındaki isimle ise Cikalleshi, Bytqi, Soner Dikmen, Adil Demirbağ oluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR