04.03.2022-10:30 (Son Güncelleme:04.03.2022-10:30)


1

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan İzmir ekibi Altay forması giyen Cebrail Karayel'den sürpriz açıklamalar geldi.



2

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen ekiplerden biri olan Altay'da başarılı bir sezon geçiren Cebaril Karayel, sergilediği performans ile birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.



3

Bu sezon İzmir ekibi Altay'da toplamda 23 karşılaşmada süre alan 27 yaşındaki Cebrail Karayel, 1 gol ve 3 asistlik bir performans sergilemişti.



4

Altay ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Cebrail Karayel için sezon sonunda kadrosuna katabilmek adına Süper Lig'den bir çok ekibin hazır olduğu ve nabız yokladığı öğrenildi.



5

Özellikle Galatasaray'ın önümüzdeki sezon için kadrosuna katmak istediği Cebrail Karayel, transferi ile ilgili olarak yapmış olduğu kritik açıklamalarda ;



6

Cebrail Karayel : Bireysel olarak sezona iyi başladım. Galatasaray ülkemizin özel camialarından birisi. Her futbolcu böyle özel camialarla anılmak ister.



7

Cebrail Karayel : Şu anda çok güzel bir camiadayım. Evet bu söylentiler ruhumu okşuyor, egomu tatmin ediyor ama hiçbir önemi yok.



8

Cebrail Karayel : Bir insanın en büyük rakibi kendisidir. Futbol değişen bir oyun. Her gün kendimizi yenilememiz gerekiyor, çalışıyorum, çalışmaya da devam edeceğim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR