Süper Lig’de 2. hafta: Trabzonspor Hatayspor maçı ne zaman ve hangi kanalda olacak? Trabzonspor Hatayspor bilet fiyatları ne kadar? Trabzonspor Hatayspor şifresiz yayınlanacak mı?

Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında Trabzonspor Hatayspor’u konuk edecek. Futbol severler ise bu karşılaşma ile ilgili pek çok detayı internet üzerinden araştırıyor. Peki Trabzonspor Hatayspor maçı ne zaman ve hangi kanalda olacak? Trabzonspor Hatayspor bilet fiyatları ne kadar? Trabzonspor Hatayspor şifresiz yayınlanacak mı? Tüm soruların yanıtı haberimizde...

12.08.2022-15:13 - (Son Güncelleme: 12.08.2022-15:13)

Futbol severleri Spor Toto Süper Lig’de 2. hafta heyecanı sardı. Haftanın açılış maçında Trabzonspor Hatayspor ile kozlarını paylaşacak. Ligin ilk haftasında deplasmanda İstanbulspor’u 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran Trabzonspor Hatayspor karşısında taraftarının önüne ilk kez çıkmanın verdiği motivasyon ile kazanmayı planlıyor. Konuk ekip Hatayspor’da ise hedef son şampiyona taraftarı önünde üzücü bir sonuç yaşatmak olacak. 

Trabzonspor Hatayspor maçı ne zaman ve hangi kanalda olacak?

Spor Toto Süper Lig’in ikinci hafta maçında Trabzonspor Hatayspor ile 12 Ağustos 2022 Cuma günü saat 21.00’de Akyazı Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma Bein Sports 1’den canlı olarak yayınlanacak. 

Trabzonspor Hatayspor maçı hakemi açıklandı mı?

Trabzonspor Hatayspor maçının hakem kadrosu açıklandı. Karşılaşmada Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Yardımcı hakemler Serkan Ok ve Alparslan Dedeş olacak. Zorlu karşılaşmanın VAR hakemi ise Özgür Yankaya olacak.

Trabzonspor Hatayspor

Trabzonspor Hatayspor muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Dorukhan, Vitor Hugo, Eren, Siopis, Bakasetas, A.Ömür, Visca, Trezeguet, Cornelius

Hatayspor: Erce, K.Ahmet, Vranjes, Falette, Adekugbe, Onur, Mehdi, Aabid, Saba, S.Louis, El Kaabi

Trabzonspor Hatayspor şifresiz yayınlanacak mı?

Trabzonspor Hatayspor karşılaşması Bein Sports 1 kanalında şifreli olarak yayınlanacak. Maçı canlı izlemek isteyenler Bein Sports’a abone olabilirler.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal